1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby vezou body z Bakova


Branky


0

I třetí jarní utkání Bakovských na domácí půdě skončilo remízou. Tu si po Pěčicích a Byšicích odvezly tentokrát i Záryby, které navíc uspěly v penaltách. Pro domácí šlo již o sedmou remízu v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři skórují

Velmi vyrovnané zápasy měl na svém kontě zatím v jarní části sezóny Bakov nad Jizerou. Ten po dvou domácích remízách dlouho trápil Kosmonosy, ale nakonec padl, a tak si chtěl spravit chuť opět na domácím pažitu proti silným Zárybům. Ty k utkání přijely v dobré náladě po pohodlné výhře 4:2 v minulém kole nad Byšicemi. A lepší vstup do zápasu si hosté asi ani neuměli představit. Hned v 6. minutě šli totiž ze své první vážnější akce do vedení. Pomohlo jim k tomu dlouhé autové vhazování F. Valentina, na které se vydal do vápna soupeře i stoper Šašek. Tomu se prodloužit nepodařilo, míč se ale ihned vrátil k jeho nohám a propálil gólmana Majzlana. 0:1. Poté se hra uklidnila a ani jeden z týmů se nedostával k zakončení. Domácí ale přeci jen dokázali srovnat po nenápadné akci. Zahrávali totiž přímý kop z větší vzdálenosti, přízemní střela ale byla zdí tečována mimo dosah gólmana Šulce a domácí mohli slavit. 1:1. Ke konci poločasu si mohli hosté vzít vítězství zpět, to by ale na Marečkův centr musel dosáhnout někdo ze spoluhráčů. Ten ale prolétl jen těsně vedle tyče, a tak bylo po poločase skóre nerozhodné.

Nevyužité šance Bakova

S úvodem druhé půle nenastala žádná změna v sestavách ani v obrázku hry. Záryby se snažily o větší držení míče, ovšem jejich útoky se zastavovaly na pevné domácí obraně. Postupem času začali hosté chybovat v rozehrávce, čímž dávali Bakovským šanci na otočení výsledku. V brance Záryb ale čaroval gólman Šulc, a když už to vypadalo, že je překonán, zasáhl na poslední chvíli skvělým skluzem obránce Janáček. Normální hrací doba tak po výsledku 1:1 vítěze neurčila a i ve třetím domácím zápase Bakova tak rozhodovaly penalty. Ze dvou předchozích pokusů měli domácí vyrovnanou bilanci, kterou ale tentokrát nevylepšili. Z domácích hráčů totiž neproměnili Frelich a Bláha, zatímco hosté si připsali jediný neúspěch a v jejich prospěch rozhodl střídající Viktor Valentin. Záryby si tak i nadále drží krásnou 5. pozici, zatímco Bakov na 10. místě se zapojuje do boje o holé přežití v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Začali jsme výborně a hned z první akce padnul gól. Bohužel po tečované střele přišlo vyrovnání. Ve druhé půli nás podrželi gólman Šulc a v penaltách jsme si připsali cenný bod navíc.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - J. Kamenický [-] (83. V. Sedláček [-] ) , L. Bláha [-] , J. Resl [-] , K. Pilz [-] - L. Vávra [-] (55. P. Vitmajer [-] ) , R. Frélich [-] , P. Špringer [-] (74. J. Říha [-] ) , L. Kendík [-] - M. Mlynka [-] (55. M. Brož [-] ) , L. Hammer [-]

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - T. Vytlačil [-] (88. J. Blanár [-] ) , J. Formánek [-] , D. Krulich [-] , B. Mareček [-] , J. Urban [-] (65. V. Valentin [-] ) , M. Školák [-] (61. D. Vytlačil [-] ) , P. Voštiar [-] (80. J. Schütz [-] ) , F. Valentin [-] , F. Šašek [-] , O. Janáček [-]

ŽK: 65. L. Kendík - 67. D. Krulich , 86. D. Vytlačil .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nepovím František - PROCHÁZKA Václav, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.