Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy otočily zápas s Bakovem


Branky


0

Povedeným druhým poločasem potvrdily Kosmonosy roli favorita a zvítězily nad srdnatě bojujícím Bakovem. Po ztrátách Ovčár i Klíčan se tak dostaly na vedoucí pozici tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Kosmonos, ale vedení Bakova

Velké derby dvou nedalekých měst tentokrát provázel vytrvalý déšť. Favorit byl ale naprosto jasný - tedy fotbalisté domácích Kosmonos, kteří vyhlásili boj o postup. Podle toho také vypadaly úvodní minuty zápasu, ve kterých byli domácí hráči těmi aktivnějšími. První velkou šanci si vytvořil domácí Šulc, gólmana Loudu ale nepřekonal. Velmi aktivní byl domácí rychlonohý útočník Kubelka, ovšem mokrý terén nepřál dlouhým míčům, kterými se ho spoluhráči snažili vysílat do úniků. Bakovští se snažili těžit ze spolupráce útočníků Špringera a Mlynky, což se jim ve 28. minutě podařilo dokonale. Dlouhý míč prodloužil Špringer na Mlynku, který nevymýšlel, z hranice vápna napřáhl ke střele a trefil se pěkně k tyči. 0:1. Další komplikace pro domácí celek přišla o pár minut později, kdy musel ze hry pro natažený sval odstoupit motor domácí zálohy Flachbart. To jako by hostům dodalo sebevědomí a až do konce poločasu nepouštěli svého soupeře do vážnějších příležitostí a naopak se snažili hrozit rychlými útoky.



 

Zasloužený obrat ve skóre

Do úvodu druhé půle se ovšem domácí opět naladili na vlnu z úvodu utkání a přišpendlili svého soupeře před vlastní branku. Kosmonosy trpělivě kombinovaly a odměnou jim bylo vyrovnání z 54. minuty hry. Pěkný Šimáčkův centr z levé strany uklidil krásně hlavou k tyči střídající Žďánský a bylo vyrovnáno. 1:1. A obrat ve skóre byl dokonán za další tři minuty. Zbytečnou ztrátu na vlastní polovině hřiště předvedl bakovský Pilz a hosté museli nepříjemnost uhasit jen za cenu faulu. Místo kopu bylo sice poměrně vzdálené od Loudovy branky, domácí kapitán Hošťálek se ale i tak odhodlal k přímé střele a udělal dobře. Hostující gólman totiž na mokrém terénu podklouzl a nebyl včas u své tyče, kam neomylně zamířil míč. 2:1. Kosmonosy touto brankou splnily cíl a v dalším průběhu si zkušeně hlídaly výsledek. Další branky mohly padnout do bakovské sítě zejména po akcích na pravé straně hřiště, žádný z nebezpečných centrů se ale neujal. A protože se hosté k závěrečnému náporu nedostali, slaví Kosmonosy těsné, ale zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - zraněný hráč: Derby se pro nás nevyvíjelo dobře, o to důležitější je, že se nám podařilo skóre otočit. Težký terén vyhovoval spíše Bakovu, ale dokázali jsme si s tím poradit. Teď chceme potvrdit body s Pěčicemi.

SK Bakov nad Jizerou
Bakov nad Jizerou: Pokud outsider chce proti favoritu uspět, nesmí plýtvat šancemi, kterých má během zápasu jako šafránu. My jsme ojedinělou akci mistrovsky využili a zaskočili tak Kosmonosy. Ovšem vítěznou branku jsme po několika chybách soupeři darovali.



Sestavy


SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - K. Kozma [-] , V. Šulc [-] (89. J. Řehák [-] ) , M. Michalec [-] , M. Kubelka [-] (89. P. Kraus [-] ) , J. Flachbart [-] (32. V. Žďánský [-] ) , J. Keszeg [-] (70. M. Procházka [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , J. Miškovský [-] (86. P. Scheufler [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - O. Zajíček [-] , J. Resl [-] , K. Pilz [-] , L. Bláha [-] - L. Hammer [-] , P. Špringer [-] (67. J. Říha [-] ) , L. Kendík [-] (86. T. Kendík [-] ) , R. Frélich [-] , L. Vávra [-] (52. J. Hozák [-] ) - M. Mlynka [-] -

ŽK: 38. L. Kendík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.