M. Mlynka 72. (p.)
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V mladoboleslavském derby se body dělily


Branky


72. M. Mlynka (p.) - 80. M. Lukeš
0

Nerozhodně se rozešli rivalové z Bakova a Pěčic. Domácí tak dotáhli do penaltového rozstřelu i druhý jarní domácí zápas a připisují si další bod do boje o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Bakov začal jarní část sezony domácím dvojbojem, ze kterého určitě plánoval vytěžit co nejvíce bodů tak, aby se vzdálil od sestupových vod tabulky. V prvním zápase proti Byšicím z toho byly ale pouze dva body, a tak bylo nutné bodovat i proti silným Pěčicím. Hosté si na úvod v klidu zastříleli proti Kostelci a přijeli k derby se snahou navázat na tento výkon. Karty byly od úvodu rozdány jasně - domácí Bakov zalezl do obranné ulity a spoléhal na rychlé protiútoky, zatímco Pěčice se pokoušely dobývat jeho obranu. To se jim ale příliš nedařilo, a tak bylo k vidění jen velmi málo šancí. Za zmínku stojí situace z 20. minuty, kdy po centru vyplaval na zadní tyči nehlídaný hostující Ondřej Novák, který ale z bezprostřední blízkosti neprostřelil gólmana. Další větší šance už první poločas nepřinesl - hosté si vypracovali několik rohových kopů, které ale nedokázali nebezpečně zakončit, domácí zase zkoušeli pozornost brankáře Pěčic jen střelami ze střední vzdálenosti. A když se kvůli špatnému zpracování Berana neujala ani nádherná kolmice Krále, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

   

Branky nakonec přeci jen padly

Druhá půle přinesla trochu změnu v obrazu hry, jelikož se do většího držení míče začal pouštět i domácí tým, z čehož plynuly i jeho šance. Například Mlynka postupoval z úhlu na gólmana Dufka, ten se ale prostřelit nenechal a vytěsnil střelu domácího útočníka. Na druhé straně byl opět vyslán dopředu Beran, ale stejně jako v prvním případě si nepočínal ideálně. Skóre se poprvé měnilo v 72. minutě, když se Bakovští dostali k centru z pravé strany, který trefil padajícího Tůmu do ruky a pískala se penalta. K té se postavil Mlynka, a přestože gólman vystihnul směr jeho střely, ta byla dostatečně umístěná a skončila až v síti. 1:0. Vedení ale domácím nevydrželo dlouho. Kombinace Pěčic sice působila krkolomně a křečovitě, vysvobození ale přinesl rohový kop. Ten totiž propadl až k Lukešovi, který uklidil míč do sítě a v 80. minutě bylo vyrovnáno. 1:1. Tímto výsledkem také zápas skončil a o plusový bod si to oba týmy rozdaly v penaltách. Úspěšnější byli díky dvěma chybám domácích Pěčice a berou tak z derby dva body.

 


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - zraněný obránce: Pro nás jsou 2 body ze hřiště Bakova určitě málo. Doufejme v herní zlepšení v dalších zápasech, které určitě nebudou jednoduché.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Resl [-] , L. Bláha [-] , K. Pilz [-] - L. Vávra [-] (85. T. Kendík [-] ) , L. Hammer [-] , P. Vitmajer [-] (27. J. Říha [-] ) , M. Brož [-] - M. Mlynka [-] (76. M. Louda [-] ) - L. Kendík [-] , R. Frélich [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , J. Jonáš [-] , M. Tůma [-] , O. Novák [-] (75. D. Košťál [-] ) - M. Hubač [-] , F. Beran [-] , V. Novák [-] , P. Král [-] - M. Lukeš [-] (89. D. Moc [-] ) , A. Kiceluk [-] (87. V. Valenta [-] )

ŽK: 57. L. Bláha , 69. L. Hammer , 81. L. Vávra , 86. L. Kendík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dvořák Martin - TICHÝ Lukáš, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.