J. Marek 50.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Dobrá Voda B doma na závěr sezony prohrála s Mladým B


Branky


1

V posledním kole nastupoval již jistý vítěz soutěže Dobrá Voda B, proti soupeři z Mladého B. Domácí naposledy sice porazili doma Trhové Sviny, ale o body je připravila disciplinárka, kvůli nastoupení tří hráčů ze soupisky A týmu. Mladé B na jaře potvrzovalo, že má druhou polovinu soutěže silnější a na dosah mělo před posledním zápasem konečnou čtvrtou příčku. Stačilo jediné, porazit lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel vstup do zápasu

V posledním kole letošního ročníku III. třídy se utkaly rezervy Dobré Vody a hostujícího Mladého. Mladé přijelo na Dobrou Vodu v hodně poslepované sestavě, ale výkon tomu neodpovídal, naopak hostující celek šlapal jako dobře namazaný stroj. To se potvrdilo hned v 6. minutě, když ve středu hřiště vybojoval míč Andreas Kolář a krásnou individuální akcí se dostal, až do velkého vápna, kde křižnou střelou na zadní tyč nedal šanci brankáři Růnovi  - 0:1. V prvním poločase měl hostující celek výrazně navrch, což potvrdily hned dvě vyložené šance mládského střelce Linharta, který ale ve svých příležitostech trestuhodně selhal. Jedinou příležitost domácích vytlačil brankář Dvořák na tyč. Zápasu nechyběl náboj, což potvrzoval třeba souboj domácího brankáře Růny s hostujícím Linhartem. Domácí brankář si šel pro dlouhý míč, stejný úmysl měl i útočník hostí. Blíže k míči měl domácí Růna a míč vyboxoval, následoval střete a při pádu, nezavinněně brankář Růna trefil bradou hlavu Linharta, který měl za následek tržnou ránu na jeho hlavě.

Hosté těsnou výhru uhájili i v oslabení

Do druhého poločasu se obraz hry trochu vyrovnal a domácí začali pozvolna zvyšovat tlak na hostující branku. Ten vyvrcholil v 50. minutě, když na centr do vápna si naběhl Jakub Marek a nikým nehlídaný protečoval centr až za Dvořákova záda - 1:1. Mladé si ale o deset minut později vzalo své vedení zpět. Brejkovou situaci zakončil Kolář střelou doprostřed branky, když střílel razatně z hranice penalty a brankář Růna byl opět bez šance - 1:2. Ani ve druhé půli nebyli diváci ochuzeni o duel brankáře Růny s hostujícím útočníkem Linhartem. Tentokrát ovšem překročil pravidla fotbalu Linhart, když zbytečně dohrával oběma nohama míč, který už měl v moci domácí brankář a nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Oba aktéři soubojů si ze zápasu odnesli nějaký suvenýr, zatímco Linhart měl tržnou ránu na hlavě a červenou kartu, brankář Růna si z jednoho ze soubojů s mládským útočníkem odnesl zlomeninu na palci levé nohy. Závěrečný tlak i o deseti lidech hosté přečkali a mohli slavit skalp mistra III. třídy a v klidu si vychutnávat zaslouženou odměnu v podobě zlatavého moku a sledovat své spoluhráče z áčka, kteří své utkání hráli o pár hodin později.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster (tentokrát divák): "Kluci odehráli super zápas, na to v jaký byli sestavě. Výborně zápas zahrál Ben, kterej přišel pomoci, Ziegler ve středu zálohy a samozřejmě Andy Kolář se dvěma gólama. Škoda jenom vyloučení Linharta. Od toho prvního souboje to bylo jasný, že to dopadne špatně pro někoho a odnesl to Linhy červenou. "



Sestavy


SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] (10. M. Hakl [-] ) , J. Marek [-] , O. Jirák [-] , J. Adam [-] , L. Klimeš [-] , P. Smejkal [-] (46. M. Mach [-] ) , J. Toman [-] , P. Hoffmann [-] , V. Hanousek [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Benedikt [-] , J. Kypta [-] , M. Pešek [-] - F. Souček [-] , M. Ziegler [-] , M. Zemek [-] , J. Podgorský [-] , A. Kolář [-] (80. i. Smolek, [-] ) - M. Novotný [-] , T. Linhart [-] -

ČK: 80. T. Linhart .
Hráči zápasu: M. Benedikt , M. Ziegler , A. Kolář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - ŠULISTA Jan (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 06:42
Dobra Voda si bude chcit zahrat hezky fotbal a vyhraje,i kdyz by to mohlo byt tesne. Rozhodne to bude koukatelny fotbal. Tipuju remizu