EXPERT TIP - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016

0

Je před námi poslední kolo III. třídy skupiny B a před závěrečnou dokopnou nás čekají poslední zápasy o body v ročníku 2015/2016.




Lukáš Dudek

Tradičně se Vás snažím informovat o zápasech této skupiny. Na konci každé části sezony si tipy beru na starosti sám a třeba jsem se už naučil odhadnout, jak který zápas dopadne. Nic jiného, než 100% úspěšnost neberu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Vrábče na svém hřišti body nerozdává. Štěpánovice jsou na jaře nejhorším týmem. Navíc venku mají hosté problém se složením týmu. Domácí tým si připíše tři body.

Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Sice Dobrá Voda B vyhrála poslední domácí zápas se Sviny B, ale utkání bylo nakonec kontumováno ve prospěch hostí kvůli většímu počtu hráčů ze soupisky A týmu. S Mladým B to bude vyrovnané utkání, ale postupující Dobrá Voda se bude chtít rozloučit se sezonou vítězně.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Těžko říct, jak se bude vyvíjet tento zápas. Hraje se v neděli v sobotu jsou na programu dokopné, uvidíme v jakém stavu budou obě jedenáctky. Hodějovice bojují o třetí místo a já věřím, že se trenérovi Aiblovi jeho rozlučka s týmem podaří.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Kameňák se loučí se III. třídou a sestupuje. Římov na jaře hraje výborně a může potvrdit druhé místo v tabulce. Zápas se hraje, již v pátek tak uvidíme, jaký to bude mít vliv na domácí sestavu, v podobě doplnění hráči z A týmu. I přesto dávám dvojku.

Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Další nedělní utkání. Ledenice B se snaží uhájit třetí místo v tabulce. Trhové Sviny B, pokud nebudu počítat kontumaci na Dobré Vodě, uhrály na hřištích soupeřů jeden bod. Volím jedničku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Bláha 2
2. Martin Škaroupka 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.