0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

38.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny vyhrály podeváté v řadě a dostaly se do čela tabulky


Branky


0

Solidní sérii osmi výher za sebou protáhli Středočeši o další vítězství, když vyhráli na půdě posledních Brozan. Tři kola před koncem vedou ČFL před Zápy o bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly rozhodly o výhře

Duel posledního s druhým. O favoritovi zápasu se nemá cenu bavit, pokud chtějí Jirny postoupit, utkání v Brozanech museli vyhrát. V poslední době provázala fotbalisty Jirny obrovská forma, když z posledních osmi zápasů nepustili ani bod!  

 

Středočeši si navíc i díky zápasu k dobru mohl zajistit dočasné první místo, jelikož Zápy v předehrávaném kole měly volno. Na první branku zápasu čekali diváci do 26. minuty, kdy sudí nařídil pokutový kop pro Jirny. Míče se chopil Marek Čepelák a bezpečně proměnil – 0:1. O deset minut později se ke střele za vápnem odhodlal Kocourek a rozezvučel břevno. Přidat druhou branku se podařilo až tahounovi mužstva Aleši Melechovskému. Dostal míč za obranu a před brankářem Lipšem už si věděl rady – 0:2.  

Jirny udržely vedení

I ve druhé půli byli Jirnští lepším týmem, avšak nadále pokračovali v neproměňování šancí.  Po deseti minutách druhého poločasu se ve velké objevil po rohovém kopu Marcel Šťastný, Lipš jeho střelu bravurně vyrazil. Dalším, kdo se pokoušel o třetí gól, byl Tomáš Dubský. Zkoušel to technickou střelu, ale zamířil hodně nepřesně. Štěstí zkoušeli nejednou i domácí, střela Bendy ale nebyla natolik tvrdá a přesná, aby vyvedla z míry brankáře hostí. Více už druhý poločas nenabídl, Jirny se díky výhře za tři body vyšvihly do čela tabulky.   

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký: "Zasloužené vítězství, dvěma góly v první půli jsme rozhodli o našem vítězství. Znovu jsme ale neproměnili velké množství šancí. Tahounem mužstva byl opět Aleš Melechovský."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Pokrovskij [-] , I. Malina [-] , A. Pikl [-] , R. Cibulka [-] - T. Pelikán [-] , C. Golovko [-] , I. Šollar [-] (70. C. Uka [-] ) - J. Benda [-] , J. Franc [-] , M. Kučera [-] (64. P. Nehoda [-] )

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , T. Dubský [-] , M. Šťastný [-] , A. Melechovský [-] (89. D. Remeš [-] ) , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] , L. Hruška [-] , D. Kocourek [-] (73. P. Vandas [-] ) , F. Škorvánek [-] (79. F. Awuku [-] )

Hráči zápasu: A. Melechovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.