F. Busta 29.
M. Verner 74. (p.)
2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání bez vítěze, Zápy ve Štěchovicích uhrály dva body


Branky


29. F. Busta , 74. M. Verner (p.) - 58. T. Matějka , 78. J. Duben
0

Atraktivní utkání nabídlo čtyři branky, vítěze určily až penalty. Zápy nakonec braly dva body, když vyhrály v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice po půli vedly, trefil se Busta

Utkání, kterému nemůže chybět náboj. Dlouhé očekávaný střet domácím Štěchovic s výborně hrajícími Zápy byl okořeněn o to více, že po víkendovém utkání Štěchovic skončil v týmu hrající asistent a legenda Bohemians 1905 Radek Sňozík.

Prvního gólu dosáhli už ve třetí minutě Zápští, ale radovali se předčasně. Petrů si podle sudích při výskoku pomohl faulem, a tak gól nebyl uznán. Z potvrzené branky se mohli radovat domácí po necelé půl hodině hry. Po nepřehledné situaci ve vápně se prosadil Filip Busta1:0. Další branku první poločas nenabídl, do šaten se šlo za jednobrankového vedení pro domácí celek. 

Matějka dvěma góly vystřelil svému týmu alespoň bod

Ve druhém poločasu se na hřišti děly věci. O vyrovnání se postarala třináct minut po přestávce Tomáš Matějka. Dlouhý aut doletěl až do vápna a právě Matějka jej usměrnil za záda Soukupa – 1:1. Vzít si zpět vedení na svou stranu mohli domácí díky Batkovi, Straka ale vytáhl výborný zákrok. Hned následující minutu kopali Štěchovičtí penaltu. Míč si vzal Miroslav Verner a s přehledem proměnil – 2:1.  Zápští přispěchali s rychlou odpovědí. Po čtyřech minutách znovu srovnal Tomáš Matějka, když využil centr Jiřího Dubna – 2:2. V úplném závěru mohli hosté otočit vývoj zápasu, ale Soukup skvělým zákrokem zachránil domácím bod. 

Bod navíc pro Zápy

V páté sérii nedal štěchovický Kraus, naopak proměnil zápský Jíra. Bod navíc získaly Zápy. 



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Je škoda, že jsme utkání zase nedotáhli do vítězného konce. Dvakrát jsem v utkání vedli, soupeř nám dvakrát z autových vhazování srovnal. Za nejlepšího hráče vyberu Stanislava Hřebečka."

SK Zápy
Michal Mašek: "Vyrovnané utkání. V první půli jsme nedali velké šance, naopak skóroval soupeř. Ve druhé půli jsme dvakrát srovnali a v závěru jsme měli velkou možnost otočit vývoj skóre, ale gól jsme nedali. Penalty jsou loterie. Měli jsme více šancí, mohli jsme uhrát tři body."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (87. A. Drina [-] ) , L. Jakobovský [-] , A. Kraus [-] , J. Cienciala [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] (81. R. Hajdarevič [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , F. Busta [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , D. Kalivoda [-] , V. Svoboda [-] , P. Pavlík [-] (81. R. Jíra [-] ) , M. Pávek [-] (46. P. Putz [-] ) , J. Jelínek [-] (46. J. Kalaš [-] ) , M. Novák [-] , J. Duben [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 42. L. Jakobovský , 45. M. Verner , 53. S. Hřebeček - 42. F. Hakl , 56. M. Novák .
Hráči zápasu: S. Hřebeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - NOVÁK Michal, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.