Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyhrál zkušenější mančaft, hodnotil zápský trenér Mašek


Branky


0

Zápy zvládly těžký zápas a ač tomu skóre nenapovídá, nebylo to proti Dobrovici vůbec jednoduché!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalivoda měl kopačky v obou brankách

Hosté mohli jít do vedení, ale svými šancemi pohrdli. Jednou šel sám na brankáře Marek Volf, ale Straka skvěle zakročil. A Dobrovice neuspěla ani napodruhé, kdy zpětná přihrávka na úroveň penalty našla Sodomu a zvolený Hráč minulého kola sice trefil bránu, ale proti byl opět Straka. A tak se prosadili domácí. Po odraženém míči Kalivoda posunul ve 31. minutě míč na Matějku, který to měl sice na dlouhou nohu, ale přesto dokázal špičkou prostřelit Bartoše - 1:0. A před poločasem stihli domácí přidat druhou branku. Rudolf posouval míč do vápna na spoluhráče, jenomže míč dostal na kopačky Kalivoda, zasekl ho a zvyšil na 2:0.

Dobrovice předváděla útočný a dobrý fotbal, branky nedávala

Dobrovice se ale nevzdávala a hrála velmi sympaticky. Jenomže její snahu, kdy dokonce trenér Hejno přistoupil ke hře vzadu jen se třemi beky, utla 72. minuta. To se Zápy dostaly k rychlému brejku, který vedl Putz, zbavil se tří strážců, zasekl si míč na střelu a nebylo co řešit - 3:0. Dobrovice měla skoro celý druhý poločas tlak, jenomže góly nedávala, i přesto, že šance k překonání Straky rozhodně byly... Hosté se dočkali až v 84. minutě, kdy se trefil Bernát, ale to už bylo pozdě - 3:1. Navíc o tři minuty na to pojistil domácí výhru svým druhým gólem v zápase Matějka, i když dobrovický stoper Lukáš po utkání namítal, že byl v ofsajdovém postavení.

 

ZDROJ FOTO: facebook FK Dobrovice



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to vyrovnané utkání, soupeř hrál velice dobře, my byli produktivní, z šesti gólovek jsme dali čtyři branky. Vyhrál zkušenější mančaft. Dnes vyzdvihnu výkon Kalivody, který dal branku a na dvě přihrál, takže dnes byl naším klíčovým hráčem do ofenzivy, jak by to mělo být, podržel nás do ofenzivy. Ale utkání to vůbec nebylo jednoduché."

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Rozhodlo to, že jsme nebyli efektivní. Za stavu 0:0 jsme neproměnili dvě gólové šance a pak dva góly dostali. Druhou půli jsme snad i byli lepší, diváci nás chválili, že jsme hráli dobrý fotbal. Zlepšili jsme se, stáhli jsme to na tři obránce, ale dostali jsme třetí branku. Dá se říct, že ve druhém poločase jsme my hráli a oni dávali góly. Vytrestali nás z efektivity."



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (89. D. Pergl [-] ) , D. Kalivoda [-] , V. Svoboda [-] (61. J. Kalaš [-] ) , P. Putz [-] (89. M. Kovařík [-] ) , P. Pavlík [-] , R. Jíra [-] (75. J. Jelínek [-] ) , M. Pávek [-] , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , M. Novák [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Novák [-] (61. D. Miškovský [-] ) - J. Just [-] (46. P. Bernát [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] - J. Sodoma [-] (73. F. Březina [-] ) , M. Volf [-]

ŽK: 27. J. Duben , 42. P. Putz .
Hráči zápasu: D. Kalivoda - D. Miškovský .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vodrážka Dan - DRÁBEK Drahoslav, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.