1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2016 16:30

35.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První místo je po dohrávce nadále pevně v chrudimských rukou


Branky


46. J. Sodoma - 34. P. Drahoš , 51. P. Rybička , 56. J. Sodoma (vl.) , 70. P. Drahoš
0

Chrudimské standardky byly v Dobrovici smrtíci - hosté z nich vstřelili všechny čtyři branky. Na tu první, Drahošovu, ještě krátce po zahájení druhé půle odpověděl Sodoma, ale pak už se trefovali jen hosté a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kesner s Drahošem vše začali...

Souboj mezi Dobrovicí a Chrudimí začal lídr České fotbalové ligy velmi povedeně, hned ve čtvrté minutě byl blízko prvnímu gólu. Luptovský posunul balón Krčálovi, který zaběhl za obranu domácích a obstřelem gólmana Bartoše rozezvučel tyč! Také další velká příležitost se udála ve vápně Dobrovice. To Krčál hlavičkoval a Langr stojící u tyče uklidil míč do sítě! Jenže stál v ofsajdu, a tak stav zůstával stále 0:0.

 

Ve 34. minutě začal festival standardních situací, které skončily gólem hostů. Chrudim měla k dispozici rohový kop, Kesner vyslal balón do vápna, na něj si krásně naskočil Petr Drahoš a vymetl pavučiny v horním růžku! 

... a také skončili

Herní projev domácího celku nebyl v prvním poločase vůbec ideální, což se také projevilo ostrou domluvou trenéra. A jak bylo vidno, tak prospěla. Hned po třiceti sekundách druhého poločasu totiž Just nacentroval na nového hráče na hřišti Jiřího Sodomu a bylo srovnáno. Remízový stav však dlouho nevydržel. V 51. minutě rozehrál Hauf trestný kop na Kesnera, jehož „dloubáček“ skončil až u Petra Rybičky, který dokázal z úhlu propálit domácího brankáře.

 

Jiří Sodoma se do střelecké listiny zapsal ještě jednou, ovšem tentokrát určitě způsobem, jakým nechtěl. Kesnerův přímý kop totiž nešikovně přizvedl hlavou za záda bezmocného Bartoše – 1:3 pro Chrudim. V 63. minutě mohli domácí vykřesat ještě nějakou jiskřičku naděje, to by však musel Volf po Justově pasu překonat Mrázka v bráně hostů, který vytasil skvělý zákrok.

 

V 71. minutě znovu zafungovalo dnes skvěle hrající duo Kesner-Drahoš. První jmenovaný zahrál rohový kop pro Petra Drahoše, který pravou nohou zakončil přesně k tyči a stanovil konečné skóre na 1:4 pro Chrudim, která si tak upevnila první místo v tabulce.

 

(autor reportu: Jan Laluch)



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , J. Novák [-] (85. [-] ) , F. Březina [-] (56. P. Bernát [-] ) , J. Váňa [-] - J. Boček [-] (56. [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Just [-] (68. J. Rudolf [-] ) - M. Volf [-] , R. Artemuk [-] (42. J. Sodoma [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , J. Luptovský [-] (83. M. Ráliš [-] ) , S. Langr [-] , J. Krčál [-] - O. Kesner [-] (86. M. Opina [-] ) , V. Řezníček [-] (90. F. Holeček [-] ) , P. Drahoš [-] , O. Hauf [-] (79. P. Tlapák [-] ) - P. Rybička [-] (88. ) , L. Mastík [-] -

ŽK: 55. T. Osvald , 60. M. Volf , 73. J. Krystan - 10. S. Langr , 59. L. Mastík , 89. M. Langr .
Hráči zápasu: P. Drahoš .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Váňa Josef - DUCHOŇ Ivo, MATĚJČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.