Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

34.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky i Táborsko se udržely v soutěži


0

Nervydrásající utkání zvládly lépe Benátky nad Jizerou, přesto poražené Táborsko nemusí smutnit. Díky prohře Kolína v Králově Dvoře se i Jihočeši zachránili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zřejmě nedůležitější utkání sezony pro oba celky. Benátky potřebovaly nutně vyhrát a to jakýmkoliv způsobem, aby přeskočily Táborsko. Jihočechům stačila k záchraně remíza, zároveň je ale mohla v soutěži zachránit prohra Kolína v Králově Dvoře.

 

Rozvážný začátek utkání rázně uťal v desáté minutě táborský Jan Peterka. Míč se k němu z ničeho nic dokutálel a už neměl problém překonat domácího brankáře – 0:1. Za tři minuty mohlo být srovnáno, centr Kateřiňáka na Fabiána a následnou hlavičku dobře vyrazil Blažek. Za deset minut to byl znovu Fabián, kdo se ocitl ve velké šanci. Byl sám před gólmanem Táborska, ale ani tentokrát neskóroval. Více toho první poločas neukázal, po prvních čtyřiceti pěti minutách měli k záchraně mnohem blíže Táborští. 

Hned na začátku druhé půle mohly Benátky nad Jizerou srovnat, ale Michal Sedláček trefil z volného přímého kopu pouze tyč! Za necelých deset minut trefili Středočeši tyčku znovu, a to když jí z dorážky nastřelil Karásek. Vytouženého vyrovnání se domácí dočkali v 61. minutě, když Jiří Kateřiňák potrestal chybu hostů – 1:1. Obrovská radost vybuchla v Benátkách v 74. minutě. Michal Sedláček našel krásným centrem Jiřího Kateřiňáka, který druhou brankou v zápase otočil vývoj skóre – 2:1. Další branka už nepadla, Benátky si zajistily jistotu setrvání v soutěži. Táborsko muselo spoléhat na prohru Kolína.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha: "Zvládli jsme existenční utkání, což nás i díky prohře Kolína udrželo v ČFL. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale bohužel z prvního protiútoku soupeře jsme inkasovali. Poté jsme Táborsko dobývali a to hrozilo zejména z brejkových situací. V utkáni jsme si však dokázali vytvořit poměrně dost slibných šancí. Proto jsem stále věřil, že zápas obrátíme, což se nám nakonec povedlo. Před všemi hráči smekám a děkuji jim s jakým zaujetím se o udržení v soutěži poprali."

FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha: "V první půli jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli. Bohužel další dobře rozjeté akce jsme již proměnit nedokázali. Ve druhé půli jsme se zatáhli a soupeř toho náležitě využil. I přes prohru jsme však udrželi pro Táborsko třetí nejvyšší soutěž."



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] (76. J. Sudek [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Borovička [-] , A. Pajer [-] , M. Korec [-] (60. R. Lukeš [-] ) , M. Škarecký [-] (83. Š. Krýda [-] ) , M. Karásek [-] , M. Sedláček [-] (87. A. Lacek [-] ) , T. Fabián [-] (89. J. Mižič [-] ) , J. Kateřiňák [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - J. Peterka [-] , J. Smetana [-] , J. Vavřina [-] , J. Rabiňák [-] , M. Novák [-] (79. J. Knotek [-] ) , L. Turek [-] , J. Chotovinský [-] , F. Bakule [-] (73. J. Škarda [-] ) , M. Rabiňák [-] (75. J. Michalec [-] ) , J. Stoszek [-]

ŽK: 82. M. Škarecký - 20. J. Stoszek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.