2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

33.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny porazily Zápy a kolo před koncem se dostávají do čela!


Branky


0

Možná duel o všechno a zejména o postup do FNL vyšel lépe Jirnům, které vyhrály nad Zápami 2:0 a kolo před koncem se posunuly do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola se vším všudy. Třetí celek proti prvnímu, už se mohlo rozhodnout o prvním postupujícím do FNL. Hostující Zápy po výhře mohly začít slavit titul a následný postup, Jirny by se díky teoretické výhře mohly posunout do čela. Třetí do party o titul je Žižkov, který hrál doma s Benešovem, a výsledek se také samozřejmě dozvíte na našem webu.

 

Jirny vstoupily do utkání aktivně a Zápy nestíhaly. Naštěstí pro ně mají v bráně Straku, který se překonával a vychytával šance jirenských střelců. Domácí byli mnohem nebezpečnějším celkem. Na gól se čekalo ale až do třicáté osmé minuty, kdy se trefila po centru z pravé strany hlavou hvězda domácího týmu Aleš Melechovský1:0. Útočník potvrdil vynikající výkonnost i v tomto zápase. 

I ve druhé půli měli mírně navrch domácí fotbalisté, i když Zápy se osmělily a hrály lépe, než v prvním dějství. Jejich maximem ale bylo nastřelené břevno Dubnem, který už za dvoubrankové ztráty hlavičkoval pouze do brankové konstrukce, jinak se Jirny poctivě bránily a dál byly nebezpečné. V 68. minutě zasadily smrtící druhý úder, když se trefil Luboš Hruška po rohovém kopu – 2:0. Jirny ve šlágru kola dokázaly vyhrát a posunout se do čela tabulky.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): „Pro nás vydařené utkání, od začátku jsme si vytvářeli šance, dali branku. Měli jsme ale určitě navíc, vedení bylo naprosto zasloužené. Druhý poločas jsme se soustředili na to hlavně neinkasovat, po vstřelení druhé branky jsme zápas měli pod kontrolou a musím říct, že kluci věděli, o co jde a na hřišti si dovedli poradit, utkání dovedli bezpečně do vítězného konce. Vyzdvihnu Ondru Kejhu, z pozice beka měl za úkol se zapojovat do útočení a po jeho centrech padly oba góly.“

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): „Po dlouhé době zápas, který jsme nezvládli. A to totálně. Soupeř nás přehrál, byl jasně lepší. Celkově jsme nezachytili úvod utkání, dostali jsme gól a ještě pro nás stav po první půli byl milosrdný, náš gólman chytil tak tři čtyři gólové šance. My jsme domácí branku vůbec neohrozili. Ve druhém poločase jsme se trochu zlepšili, začali běhat, ale kvalitní domácí tým nás skoro do ničeho nepustil, výjimkou bylo nastřelené břevno. To bylo ale málo, po rohu jsme dostali druhou branku. Malinko jsme si to tak před posledním kole zkomplikovali, chtěli jsme nějaký bod v Jirnech udělat. Teď to bude složité, o dvě postupová místa je boj stále otevřený pro tři týmy, Viktorka udělá vše pro to, aby se tam dostala. Už jsme opravdu dost unavení, soutěž je strašně dlouhá, nejde ani o fotbal, ale spíš už o nějakou vůli to jakkoliv urvat a prostě vyhrát. Utkání s Pískem bude těžké, soupeř bude motivovaný, my ale věříme v naše schopnosti a doufáme, že utkání zvládneme a že úspěšnou sezónu završíme naším cílem, což je postoupit. Podle postupového klíče se počítá s tím, že druhý tým ČFL bude mít lepší koeficient než druhý celek z MSFL a právě z ČFL tak postoupí dva týmy.“



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - D. Kocourek [-] (72. P. Vandas [-] ) , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , T. Dubský [-] , M. Šťastný [-] , A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] (90. D. Remeš [-] ) , L. Hruška [-] , F. Škorvánek [-] (81. F. Awuku [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , D. Kalivoda [-] , R. Jíra [-] (53. M. Kovařík [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Pavlík [-] (53. J. Kalaš [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Pávek [-] (74. O. Lukashov [-] ) , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 61. L. Hruška - 85. D. Kalivoda , 90. J. Petrů .
Hráči zápasu: O. Kejha .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - PRŮCHA Miroslav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.