Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky s novým trenérem zabraly a otočily utkání s Brozany


Branky


0

Ve třicáté minutě zavelel benátecký Korec k obratu proti posledním Brozanům a Benátky nadále žijí! Dvě kola před koncem ztrácejí na Táborsko B tři body. Benátky v minulém týdnu odvolaly trenéra Sedláčka i s asistentem Mosiurczakem, soutěžní ročník na benátecké lavičce dotrénuje dosavadní trenér benátecké rezervy Pavel Jícha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle bez vítěze

Hostující celek z Brozan už pouze dohrává sezonu, na jeho sestupu se nic nezmění. To domácí Benátky nad Jizerou musí v posledních třech kolech pořádně zabrat a navíc mít dávku štěstí, aby se vyhnuly sestupu do nižší soutěže.

Ještě před posledními třemi koly odvolali Středočeši trenéra, tým převzal Pavel Jícha. Překvapivý úvod utkání přinesla už první minuta. Po dobrém pasu za obranu přehodil Michňu Ivan Šollar a Brozany vedly – 0:1. Benátečtí byli z inkasované branky jako opařeni, zpět do hry se dostávali pomalu. Naštěstí pro domácí vyrovnání přišlo včas. Po půl hodině hry se nadvakrát trefil Martin Korec1:1. Otočit stav utkání mohly Benátky nad Jizerou ještě do konce půle, ale střelu Michala Sedláčka vyrazil Radek Hlaváč na roh. 

Benátky dokázaly ve druhé půli urvat všechny body

Mimořádně důležitou branku pro domácí celek trefil v 51. minutě Stanislav Klobása, člen kádru Mladé Boleslavi. Prosadil se hlavičkou po centru Michala Sedláčka – 2:1. Pojišťující třetí branku vstřelil dvacet minut před koncem mladík Jiří Kateřiňák3:1. Do konce zápasu měl Brozany pouze jednu šanci, a to když nadvakrát vychytal Bendu. Více už toho zápas v Benátkách nad Jizerou nenabídl, domácí urvali tři body a nadále mohou pomýšlet na záchranu v soutěži. 



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , M. Sedláček [-] , M. Borovička [-] , A. Pajer [-] , M. Korec [-] (79. Š. Krýda [-] ) , M. Škarecký [-] (86. C. Ezeala [-] ) , M. Karásek [-] , M. Sedláček [-] (82. J. Sudek [-] ) , S. Klobása [-] , J. Kateřiňák [-]

SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] , P. Pokrovskij [-] - C. Golovko [-] (72. M. Kučera [-] ) , I. Šollar [-] , T. Pelikán [-] - J. Franc [-] (57. P. Nehoda [-] ) , J. Benda [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Makovička Milan - ŠTUK Jaromír, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.