1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené, jeden gól. Zápy berou ze šlágru kola všechny tři body!


Branky


0

Atraktivní boj o postup svedly Zápy s pražským Žižkovem. Domácí hráli od 56. minutě v deseti, přesto dokázali dát jediný gól a vyhrát. V závěru dostal druhou žlutou a následně červenou Novák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

Další šlágr ČFL čekal na Zápy se Žižkovem. Domácí se po výhře za tři body mohli dostat do vedení v tabulce, Žižkov po případné výhře se mohl bodově dotáhnout na prozatím první Jirny. Výhodu lepší formy měli o něco více Pražané, když vyhráli posledních sedm zápasů v řadě za plný počet bodů.

 

Poklidný úvod zápasu nepřinesl nic dramatického, utkání se rozjelo až po půl hodině hry. Z úhlu to dobře zkoušel David Kalivoda, Soukup dobře vyrazil. Jinak se hrálo vyrovnané utkání, v první půli s minimem šancí na obou stranách.  Utkání doprovázela výborná divácká kulisa, přijelo hodně fanoušků ze Žižkova. 

Jelínek vystřelil domácím tři body

Druhý poločas se děly věci. Nejprve nastřelil Marek břevno, na druhé straně vychytal Kalivodu Soukup. Rozporuplný moment přišel v 56. minutě. Za simulování dostal červenou kartu Petr Putz. I přesto dokázali domácí dvacet minut před koncem otevřít skóre, když se trefil Jan Jelínek1:0. V závěru Žižkov zatlačil, ale kýžený vyrovnávací gól nepřišel. Sudí nastavil pět minut, v poslední minutě zápasu dostal za druhou žlutou červenou kartu Novák. Na výhře domácích to nic nezměnilo, po zápase propukla na stadionu Záp obrovská radost. Zápští udělali rázný krok k postupu do FNL, stačí jim v posledních dvou kolech neztratit bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): „Vyrovnané utkání plné emocí, které rozhodla jedna branka. Myslím, že jsme byli nebezpečnější, možná šťastnější. A to i když jsme hráli od 56. minuty o deseti po necitlivě udělené druhé žluté kartě. Rozhodčí vstoupil do děje utkání podle mě úplně špatně, v takovém zápase se tohle nedělá, přineslo to zbytečné emoce. Viktorku Žižkov jsme i přes oslabení nepustili vůbec do ničeho. Kluci to odmakali, ubojovali, já jsem na ně moc hrdý, výhru si užijeme a k postupu už nám schází jenom krůček. Postoupit chceme. Jestli můžete, označte jako nejlepšího hráče úplně každého z mančaftu.“

FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek (trenér, pro fkvz.cz): „Z této porážky můžeme vinit pouze sebe. Hráči dobře věděli, o jakou válku na hřišti půjde. Ani dlouhá přesilovka proti deseti nám nepomohla a byly z toho pouze nakopávané míče, prostě jsme to dnes nezvládli. Domácí se představili jako tým válečníků. Dnes nás neporazil fotbalovější tým, ale bojovnější. Dá se říci, že sérii dvaceti zápasů bez porážky jsme si prohráli sami.“



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , D. Kalivoda [-] (91. M. Kovařík [-] ) , V. Svoboda [-] (87. J. Kalaš [-] ) , P. Putz [-] , P. Pavlík [-] (24. M. Pávek [-] ) , R. Jíra [-] (67. J. Jelínek [-] ) , M. Novák [-] , J. Duben [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-]

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , Z. Volek [-] (80. N. Salašovič [-] ) , T. Petrášek [-] , L. Křeček [-] (59. M. Hurka [-] ) , J. Marek [-] , T. Dočekal [-] (71. V. Klán [-] ) , M. Kodr [-] , M. Pavlata [-] , M. Podrazký [-] , J. Šimkovský [-] (64. J. Trýzna [-] )

ŽK: 24. P. Pavlík , 26. P. Putz , 36. F. Hakl , 57. J. Duben , 79. J. Jelínek , 89. R. Straka - 27. T. Petrášek , 58. Z. Volek , 71. T. Dočekal . ČK: 56. P. Putz , 93. M. Novák .
Počet diváků: 855. Rozhodčí: Váňa Josef - MATĚJČEK Milan, DUCHOŇ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.