Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

31.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

6.0

Táborsku v závěru trefil bod Dordič, penalty zvládli lépe Cábelíci


Branky


89. B. Dordič (p.) - 36. M. Kraus
0

Až do 88. minuty vedl hostující Králův Dvůr v Táborsku 1:0, jenže pro hosty v osudové minutě nařídil sudí penaltu a střídající Dordič ji proměnil. V penaltách uspěli hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus poslal Králův Dvůr do vedení

Jihočeskému Táborsku se v poslední době ale vůbec nedaří. Svěřenci trenéra Pletichy nevyhráli posledních pět zápasů a z klidného středu tabulky se propadli níže. Ani Králův Dvůr v poslední době nijak neperlí, z posledních sedmi utkání vyhrál pouze dvakrát.

 

Už úvod utkání nabídl atraktivní podívanou. Šance měly oba týmy, branky začaly padat až po půl hodině hry. První šanci zápasu měl hostující Kraus, střílel těsně vedle. Na druhé straně prověřil hostující brankáře střelou z dálky Aleš Kočí. Více ze hry měli hostující  Cábelíci, dvakrát zahrozili z rohového kopu, ale branka padla až v 36. minutě. Na centr z pravé strany si naskočil Martin Kraus a rozvlnil táborskou síť - 0:1. Zvýšit mohl Zelenka, jenže Brych jeho hlavičku vyrazil na roh. 

Táborsko z penalty srovnalo

Do druhé půle udělalo Táborsko B dvě změny a nakonec to přineslo kýžený vyrovnávací gól. Pojďme ale hezky popořádku. Přímý kop Smetany Krček vyrazil, k dorážce už se ale nedostal. Další šanci Jihočechů měl Rabiňák, ale místo střely zvolil přihrávku, což bylo špatné rozhodnutí. Z volného přímého kopu z dobré pozici se netrefil Kočí, neprosadil se ani Chotovinský. Domácí mohli slavit vyrovnání až pouhé dvě minuty před koncem. Nařízeného pokutového kopu se ujal střídající Bojan Dordič a bylo srovnáno – 1:1.

 

 

Bod navíc pro Cábelíky

V penaltách byli úspěšnější hosté a odvezli si domů bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha: „Byl to z naší strany hrozný zápas. Nedáme gól ani z těch nejvyloženějších šancí. Dnes jsme byli posíleni, ale moc nám to nepomohlo. Musíme pro jistotu záchrany soutěže udělat všichni všechno, ale nezdá se mi, že by to všichni plnili. Ta koncovka je opravdu mizerná.“

FK Králův Dvůr
František Barát: „Byli jsme fotbalově lepší a i jsme lépe kombinovali. K tomu závěru se nebudu vyjadřovat. Každopádně my jsme měli dát druhou pojišťovací branku a nemuselo v tom závěru dojít k problémům. Upozorňoval jsem kluky, že musí držet nervy na uzdě. Je nás pět a půl a oni se nechávají dát zbytečně karty. Bohužel penaltu v devadesáté minutě proti nám pískli už počtvrté. Musíme se proti tomu obrnit.“



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Brych [-] - P. Pilík [-] , J. Smetana [-] , J. Peterka [-] (58. M. Rabiňák [-] ) , J. Rabiňák [-] , J. Stoszek [-] , L. Turek [-] (69. M. Novák [-] ) , J. Chotovinský [-] , T. Valenta [-] (46. D. Surmaj [-] ) , A. Kočí [-] (85. P. Nohava [-] ) , J. Vavřina [-] (46. B. Dordič [-] )


ŽK: 90. M. Rabiňák - 71. P. Ježdík , 86. J. Kabele , 87. J. Balšánek , 88. M. Procházka . ČK: 91. J. Balšánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.