4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

31.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Převýšov přejel Benešov a dostal se na desáté místo


Branky


0

Jasnou záležitostí se stalo střetnutí Převýšova s Benešovem. Domácí přehráli soupeře rozdílem čtyř branek, trefili se oba Labíkové. Autor: Stanislav Pešek/skbenesov.blgz.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla již první půle

Přímý souboj o elitní desítku čekal na diváky v Převýšově. Oba soupeři měli před utkáním stejný počet bodů, na desáté Štěchovice jim scházely pouhé dva body. Aktuální forma hrála o něco málo lépe pro Benešov, ale Převýšov se v poslední době zvedá. Důkazem je nedávná výhra nad Chrudimí 2:0.

 

Až překvapivě jasně se od začátku zápasu vyvíjelo utkání v Převýšově. Už ve čtrnácté minutě se domácí radovali z první branky, když se po pasu za obranu mířenou střelou trefil Tomáš Labík1:0. Za devět minut to byl znovu domácí celek, kdo se radoval z další branky. Centrovaný přímý kop z pravé strany Petra Mareše doplachtil až za překvapeného Tetoura – 2:0. Za dvě minuty lovili Benešovští míč ze sítě znovu. Jakub Urbanec na vápně natáhl a s pomocí teče jednoho z obránců zařídil domácím tříbrankový náskok – 3:0

Labík přidal svou druhou branku

Ani ve druhé půli se obrázek hry nijak výrazně nezměnil. Benešov byl v útlumu a naopak domácí ve velké pohodě. Výjimečnou šancí Středočechů byla v 63. minutě rychlá akce, která byla zakončena střelou vedle. Druhých čtyřicet pět minut toho moc nenabídlo, pouze na konečných 4:0 upravil druhou brankou v zápase Jan Labík. Po jasné výhře se Převýšov dostává do první desítky tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
trenér Hrabík: "Důležité utkání, které vyznělo lépe pro nás. Po pětadvaceti minutách jsme vedli 3:0 a tím pádem bylo po zápase, který se už jen v poklidném tempu dohrával. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli a doufám, že nám to pomůže k záchraně v soutěži. Nejlepším hráčem zvolím pravého záložníka Tomáše Labíka."

SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): „Domácí měli dobrý vstup do utkání, napadali naši rozehrávku a nenechali nás rozehrát. My jsme nebyli schopni dostat míč na útočnou polovinu a dostali jsme tři góly. První po čtvrthodině po zaběhnutí za obranu, druhý, laciný, ve 23. minutě po přímém kopu Marešem z 35 metrů ze strany, když zatočený nikým netečovaný míč skočil před gólmanem a skončil v bráně. Před třetím trefil míč našeho obránce a přeletěl bezmocného brankáře. Ve druhém poločase jsme chtěli zmobilizovat síly, měli jsme přečíslení, i centry ze strany, ale Cvrček, Šumský ani Vopat je nedali. Naopak jsme v závěru ještě počtvrté inkasovali. Porážka je krutá s mužstvem, které mělo stejně bodů jako my. Teď se musíme soustředit na dvě utkání doma"



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Černý [-] , M. Plašil [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - F. Zorvan [-] (73. T. Sedláček [-] ) , T. Labík [-] (60. R. Doležal [-] ) , J. Urbanec [-] (66. J. Bláha [-] ) , J. Vobejda [-] , P. Mareš [-] (77. P. Novák [-] ) - T. Bastin [-] (70. J. Labík [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - L. Braný [-] , M. Večera [-] , J. Zákostelský [-] , J. Laštovka [-] - D. Skopec [-] (49. D. Farkaš [-] ) , M. Kučaba [-] , N. Šumský [-] , L. Vopat [-] , D. Rejhon [-] (72. D. Cvrček [-] ) , O. Brejcha [-] - -

ŽK: 52. P. Veselka - 83. M. Večera .
Hráči zápasu: T. Labík .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Makovička Milan - PEČENKA Jiří, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.