Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny udržely vedení v tabulce, Štěchovicím nasázely čtyři branky


0

Domácí Jirny potvrdily roli favorita a bez problémů přejely Štěchovice 4:0. O dvě branky se postaral Vondráček, jednou se trefili Awuku a Šťastný

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vondráček dvěma góly poslal Jirny do vedení

Před dvacátým devátým kolem první celek z Jirnů hostil nevyzpytatelné Štěchovice. Domácí v minulém kole přetlačili Vltavín 2:1 a posunuli se do vysněného čela tabulky. A právě Štěchovice v minulém kole pomohly Jirnům na cestě k prvnímu místu, když remizovaly se Zápy 2:2.

Uhájit první místo v tabulce se Jirnům dařilo už od začátku. V jedenácté minutě šli domácí do vedení, centr Kejhy dostal za Soukupa přesnou hlavičkou Jiří Vondráček - 1:0. Netrvalo dlouho a stejný hráč poslal Jirny do dvoubrankového vedení. Vondráček využil zaváhání hostů a opět skóroval – 2:0. Další šance měl Aleš Melechovský, ale tentokrát se útočník Jirnů neprosadil. 

Další dva góly dali Šťastný a Awuku

První Jirny měly utkání zcela pod kontrolou a Soukupa nadále zásobovaly střeleckými pokusy. První, kdo ve druhé půli střílel, byl Kocourek. S jeho střelou si štěchovický brankář ještě dokázal poradit. Prosadit se povedlo až 71. minutě Marcelu Šťastnému, když z vápna nedal Soukupovi šanci – 3:0. O dělbě bodů již bylo prakticky jasno, přesto domácí přidali další branku. Po dvou minutách na hřišti se trefil Felix Awuku4:0. Další branku ani jeden z týmů nepřidal, Jirny deklasovaly Štěchovice o čtyři branky a i po dvacátém devátém kole vedou tabulku ČFL.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Začali jsme velice dobře a hned zkraje jsme dali dvě hezké branky Vondráčkem po centrech. Pětadvacet minut to bylo z naší strany velice dobré a půle se dohrála. Druhý poločas už neměl takovou kvalitu, ale přesto jsme vstřelili další dvě branky. Výsledek je naprosto zasloužený. Líbil se mi výkon Kejhy, který z pozice pravého beka po straně útočil, byl aktivní a přihrál na góly."




Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - O. Kejha [-] , L. Hruška [-] , M. Šťastný [-] , M. Čepelák [-] - J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] (89. M. Skuček [-] ) , D. Kocourek [-] (80. M. Sluka [-] ) , F. Škorvánek [-] (72. F. Awuku [-] ) - T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] (84. D. Remeš [-] ) -

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - R. Hajdarevič [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (84. T. Synek [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-] (68. A. Drina [-] ) , S. Hřebeček [-] (60. P. Borkovec [-] ) , T. Pavlík [-] (60. A. Kraus [-] ) , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] , F. Busta [-]

ŽK: 39. M. Šťastný - 24. T. Pavlík , 73. J. Cienciala .
Hráči zápasu: O. Kejha .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.