Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

9.0

FOTO: Nelehké utkání Zápy zvládly a uhrály tři body


Branky


0

Dobrý první poločas Baníku Most nestačil, Zápy si odvezly díky brankám Petrů a Svobody všechny tři body. Autor foto: Petra Černá/FK Baník Most 1909

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most měl více šancí, ale vedly Zápy

Duel dvou celků z opačného pólu tabulky. Třetí Zápy nadále bojují společně s Chrudimí, Žižkovem a Jirny o postup do Fotbalové národní ligy. To domácí celek Mostu již nemá moc šancí na udržení a téměř jistě sestoupí.

Outsider z Mostu začal utkání aktivně a byl zpočátku lepším týmem. Dokázal si vypracovat i první šanci zápasu, kterou měl na svědomí Belej. Poslal dobrý míč do vápna na Hájka, jenže toho dokonale zmátl vyběhnutím brankář Straka. Další šanci Mostu měl Marák, hlavičkoval těsně nad. Prosadit se podařilo hostům. Přímý kop rozehrál Kalivoda na hlavu Jiřího Petrů, který poslal míč do mostecké sítě – 0:1. Záhy mohli domácí srovnat, ale naskytnutou příležitost neproměnili Čada ani Kasal.

Důležitá branka Svobody dodala pro Zápy klid

Do druhé půlky vstoupily Zápy mnohem lépe a hned z toho byla druhá branka v síti domácích. Na levou stranu dostal míč Václav Svoboda a utěšenou střelou pod břevno nedal brankáři domácích Divkovičovi šanci – 0:2. Druhá branka dodala hostům na kopačky klid a jistotu, Most přestal být nebezpečný. Závěr utkání kouskovala častá střídání, domácí fotbalisté už těžko mohli něco s výsledkem udělat. Zápy tak dokázaly urvat tři body, přestože se výsledek nerodil lehce. Nadále tak pronásledují první Jirny a stále mohou pomýšlet na postup. 



Ohlasy k zápasu



SK Zápy
Michal Mašek: "První poločas se nám moc nedařil, ale naštěstí jsme dali branku. O přestávce jsme si to v kabině vyříkali a začali jsme hrát mnohem lépe. Důležitá byla pojišťovací druhá branka v 52. minutě."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petřík Jan - SEVERÝN Vojtěch, FLIMMEL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.