J. Duben 41.
V. Svoboda 43.
J. Duben 53.
J. Petrů 80. (p.)
4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy přestřílely Táborsko B 4:2


Branky


41. J. Duben , 43. V. Svoboda , 53. J. Duben , 80. J. Petrů (p.) - 27. D. Surmaj , 61. T. Valenta
0

Na góly bohaté utkání zvládly lépe Zápy a braly po utkání s Táborskem B všechny tři body. Dvakrát se za domácí trefil stoper Jiří Duben. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat přišel v závěru půle

Velmi dobře hrající Zápy nadále sní o postupu do Fotbalové národní ligy, v posledních třech utkání bodovaly naplno a nadále se drží první Chrudimi. Béčko Táborska v minulém kole dostalo pět branek právě od Chrudimi, před tím porazilo Čáslav a Převýšov.

Úvod utkání byl vyrovnaný, na první šance se čekalo. Nejprve zastavil Táborsko ofsajd, na druhé straně domácí nevyužili zaváhání brankáře Blažka. Jihočeši se radovali až v 27. minutě, po přesné přihrávce se prosadil David Surmaj0:1. Závěr poločasu patřil domácím fotbalistům. Pět minut před koncem půle srovnal hlavičkou Jiří Duben1:1. Za tři minuty otočil vývoj skóre sympaťák Václav Svoboda2:1

Zápy udržely vedení

Odskočení na dvě branky zařídil Jiří Duben a znovu to bylo hlavou – 3:1. Za krátkých šest minut se Táborsko B vrátilo do hry. Povedenou střelou z hranice vápna se prosadil Tomáš Valenta3:2. Nadějný stav pro hosty z jihu Čech trval do osmdesáté minuty. Po tvrdém faulu na Putze bez váhání nařídil sudí penaltu pro Zápy. Míč si vzal obránce Jiří Petrů a chladnokrevně proměnil – 4:2. Více utkání nenabídlo, středočeské Zápy braly po zajímavém utkání všechny tři body za výhru 4:2. Posílené Táborsko neodehrálo špatné utkání, ale k bodům mělo o něco dále než soupeř.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek: "Čekalo nás těžké utkání s kvalitním soupeřem, který byl posílen o šest hráčů z A týmu. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale hosté se dostali do vedení. Hrozně důležitý byl pro nás gól na 2:1 v závěru půle. Za nejlepšího hráče bych vybral střelce dvou branek Jiřího Dubna.

FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha: „Dostali jsme lekci z jednoduchosti. Předvedli jsme slušný výkon, ale neskutečně hloupými individuálními chybami jsme soupeři umožnili zvítězit. Je to velká škoda, protože jsme měli navíc, než prohrát o dva góly.“



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (89. R. Jíra [-] ) , D. Kalivoda [-] , V. Svoboda [-] , M. Pávek [-] , P. Pavlík [-] , J. Jelínek [-] (76. J. Kalaš [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , F. Hakl [-] (71. P. Putz [-] )

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - A. Kočí [-] , J. Smetana [-] , P. Pilík [-] , J. Rabiňák [-] , B. Dordič [-] (89. M. Rabiňák [-] ) , L. Turek [-] , D. Surmaj [-] (46. J. Stoszek [-] ) , M. Kučera [-] (89. J. Peterka [-] ) , T. Valenta [-] (89. M. Novák [-] ) , J. Vavřina [-]

ŽK: 63. P. Pavlík - 25. J. Vavřina , 39. M. Kučera .
Hráči zápasu: J. Duben .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.