2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy přetlačily Vltavín 2:1


Branky


0

Šlágr 26. kola ČFL ligy mezi Zápami a Vltavínem vyšel lépe domácím, kteří berou všechny tři body. Vítěznou branku vstřelil v 67. minutě Tomáš Matějka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápy měly převahu, ale stav zůstal bezbrankový

Velmi atraktivní utkání se očekávalo od střetnutí Záp s pražským Vltavínem. Domácí se před utkáním nacházeli na čtvrté příčce se ziskem pětapadesáti bodů, Vltavínští byli o příčku za ním s pouhým jednobodovým mankem. Ze hry měli v první půli o něco více domácí, na branku si však diváci museli počkat. Už v deváté minutě se stala hostujícímu celku nepříjemnost. Prokeš musel být odnesen na nosítkách, nastoupil za něj Janda. Ve třicáté minutě byl před branku Vltavína velký závar. Nakonec se ke střele dostal Jan Kalaš, jeho dělovku zblokoval jeden z bránících hráčů. Druhou šanci udělat něco s bezbrankovým stavem měli Zápští v 41. minutě. Z dálky napřáhl Novák a jeho střela jen tak tak minula branku Vltavína. 

Obrat za pět minut přinesl tři body

Branky začaly padat až po výměně stran. V šedesáte minutě se do vedení dostali Pražané, když Ondřej Šípek se dostal do vápna a přesnou střelou na zadní tyč zařídil svému týmu vedení – 0:1. Pouhou minutu trvalo Vltavínu vedení. Střelou z dálky se prosadil Petr Pavlík a bylo srovnáno – 1:1. O obrat se Zápští postarali za dalších pět minut. Rohový kop propadl až k Tomáši Matějkovi, který neměl problém dostat míč za Štorce – 2:1. Další branka už nepadla, domácí SK Zápy tak přehrály Vltavín 2:1 a v tabulce odskočily nedělnímu soupeři na čtyři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek: "Vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro nás. Vltavín se dostal po zásluze do vedení, ale my jsme naštěstí skóre otočili. Nejlepšího hráče bych vybral brankáře Straku, který chytil dvě tutovky."

FK Loko Vltavín
Radek Kronďák: "Myslím si, že jsme odehráli dobré utkání, ve kterém jsme byli lepší. Dvě branky ale dal soupeř, tudíž bere body on. "



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , D. Kalivoda [-] (90. O. Lukashov [-] ) , J. Jelínek [-] (69. R. Jíra [-] ) , P. Putz [-] (63. M. Kovařík [-] ) , P. Pavlík [-] , J. Kalaš [-] , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , M. Pávek [-]

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Podzimek [-] (39. L. Dvořák [-] ) , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (9. O. Janda [-] ) , L. Láncz [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] , M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , J. Hodas [-]

ŽK: 34. M. Novák , 49. P. Putz , 89. R. Straka - 32. M. Macháček , 87. O. Šípek .
Hráči zápasu: R. Straka .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Teuber Ivan - KAPOUN Michal, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.