2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Michala Sedláčka rozhodly o výhře Benátek


Branky


0

Duel patnáctého se šestnáctým vyšel lépe pro domácí Středočechy, kteří vyhráli i druhý vzájemný zápas v sezoně. O obě branky v utkání se postaral Michal Sedláček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Benátek zařídil z penalty Sedláček

Domácí Benátky nad Jizerou v minulém utkání těsně přetlačily doma Most 1:0, naopak Tachov čtyři utkání po sobě nebodoval. Pokud chtěl Tachov ještě pomýšlet na záchranu, musel bezpodmínečně tento duel vyhrát, jelikož Benátky jsou dosud na první nesestupové pozici. Před 26. kolem ztráceli Západočeši osm bodů. Na branku čekali diváci v Benátkách nad Jizerou do 24. minutě. Matas v pokutovém území zatáhl za záchrannou brzdu a sudí Štěrba nařídil pokutový kop. Míč si vzal Michal Sedláček a přesnou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. V závěru půle měl šanci srovnat Vaněček, ale Michňa dobrým zákrokem vyrazil míč na rohový kop.  

Michal Sedláček pojistil výhru druhou branku v zápase

V Benátkách se od šedesáté minuty začaly dít věci. Nejprve skoro prázdnou branku minul Ruda, čímž odmítnul vyrovnání. Na druhé straně byl blízko druhé branky Škarecký, jenže na poslední chvíli pokazil akci nepřesnou přihrávkou. Ovšem dlouho ho to mrzet nemuselo. Michal Sedláček svým druhým gólem v zápase zařádil Benátkám nad Jizerou důležitý druhý gól – 2:0. Domácí středopolař dokonce útočil na hattrick, jenže z trestného přímého kopu těsně minul branku Žipaje. Šanci na snížení měl pět minut před koncem vytáhlý Matas, ale branku netrefil. Po dobrém výkonu braly tři body Benátky nad Jizerou. 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček: "Pro nás to bylo velmi důležité utkání, řekl bych o šest bodů. Myslím si, že jsme ho takticky zvládli, neboť jsme ve druhém po sobě jdoucím utkání neobdrželi branku. Obrana nám začala fungovat, takhle nějak bych si to představoval. Samozřejmě vidím, že v naší hře ještě zcela nejsou všechny fotbalové věci, tohle dávám za vinu spíše psychice. Jinak se hraje, když se týmu daří a je v horní části tabulky, jiné je to, když je tomu naopak. Znovu opakuji, výhry si cením. Odpoutali jsme se od spodku tabulky, avšak stále nemáme vyhráno. Můžeme být ale celkem v klidu. Soupeř měl jednu vyloženou příležitost, kterou zneškodnil brankář Michňa. Tachovští hrozili zejména z rohových kopů či dlouhých autů. I díky dobré obranné činnosti jsme to ale ubránili."




Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Toml [-] , C. Ezeala [-] (60. M. Horák [-] ) , A. Pajer [-] , M. Borovička [-] , S. Klobása [-] , M. Škarecký [-] (70. M. Sivrič [-] ) , M. Sedláček [-] , S. Smetana [-] , R. Polom [-] , M. Sedláček [-] (82. M. Korec [-] )

FK Tachov
M. Žipaj [-] , M. Hrošovský [-] (73. M. Mlynařík [-] ) , F. Dvořák [-] , D. Hradecký [-] , O. Stružka [-] (58. M. Folejtar [-] ) , R. Kropáček [-] , D. Vaněček [-] (73. P. Šácha [-] ) , D. Tříska [-] (61. M. Hoffmann [-] ) , T. Habart [-] , J. Matas [-] , M. Ruda [-]

ŽK: 15. C. Ezeala , 57. M. Sedláček , 86. S. Klobása , 89. M. Korec - 24. J. Matas , 55. R. Kropáček .
Hráči zápasu: M. Sedláček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.