1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vše podstatné se dělo ve druhé půli, Zápy uspěly


Branky


0

V prvním poločase se na branku čekalo marně, to pokračování přineslo hned tři a k tomu neproměněnou penaltu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Utkání Benešova a favorizovaných Záp se rozjíždělo pomalu, hosté se dostali alespoň k rohu či zajímavé standardce po faulu na Kalivodu, ale velké ohrožení pro Stařečkovu branku z toho nebylo. Benešovské akce pak končily nepřesnými přihrávkami. Po dvaceti minutách hry přidaly Zápy na obrátkách a hrály s míčem na kopačkách, na Starečka pálil Pávek, domácí gólman odolal. Domácí prapor zvedl agilní Čapek, svou střelu z velkého úhlu ovšem mezi tři tyče nevměstnal, ve 35. minutě pak stejný hráč byl ve velké šanci po individuální akci, jenomže zakončení mu vůbec nevyšlo. Vyrovnaný první poločas tak skončil zaslouženou remízou.

Kalivoda se trefil, pak nedal penaltu

To druhá půle už branky přinesla. A to přesně po deseti minutách hry. Zápský Svoboda perfektně unikl po levé straně a levačkou našel neomylně zcela volného Kalivodu, který už se mohl jen soustředit na to, aby z malého vápna trefil odkrytou bránu – 0:1. Benešov odpověděl o sedm minut později. A jako kdyby se domácí inspirovali akcí soupeře. Kučaba našel zpětnou přihrávkou ze strany neobsazeného Rejhona a ten levačkou nezaváhal. Střídající Putz pak neuspěl svým lobem, který Stařečkovu bránu přeletěl. A tak přišel rozhodující okamžik až v 77. minutě. Zápy nádherně zakombinovaly na hranici vápna, míč doputoval k Pavlíkovi a ten ho svou střelou zakroutil na zadní tyč, Stařeček se natahoval marně. Hotovo mohlo být v 79. minutě, kdy hosté zahrávali penaltu. Jenomže Kalivoda selhal, když si vylámal zuby na Stařečkovi, který směr jeho střely vystihl. Napravit kolegovo zaváhání mohl Duben, jenomže z dorážky přestřelil z pěti metrů bránu. Pak už si hosté tři body pohlídali, Benešov čekal na svou šanci marně.

ZDROJ A AUTOR FOTO: http://skbenesov.blgz.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér, pro www.skbenesov.cz): „Alfa omega přípravy byla, jak na Kalivodu, a pak jsme ho dvakrát nechali v rozhodující chvíli volného a špatně to dopadlo. Je rozdílovým hráčem, který dokáže situace správně dohrát. Veškerá dřina a úsilí hráčů vyšly vniveč, protože jsme v rozhodujících momentech selhali. Vypracujeme si v každém zápase příležitosti, ale nedaří se je proměňovat, a i když jsme vstřelili gól, tři body jsme nemohli získat, protože jsme neubránili Kalivodu."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "První poločas byl vyrovnaný s pološancemi na obou stranách. My bylo trochu unavení po středečním zápase v Domažlicích, kde jsme byli aktivnější a živější. Druhý poločas jsme po pěkné akci Svobody dali Kalivodou na 1:0. Pak ale přišla chyba při dohrání hráče u lajny, centr a srovnání na 1:1. Pak jsme hru střídáními trochu oživili a dali jsme Pavlíkem na 2:1. Bohužel jsme pak nedali penaltu, ale taktickými střídáními, rohy, auty, už dohráli do konce. Je to vydřené vítězství. Nejlepším hráčem byl Pavlík."



Sestavy


SK Benešov
J. Stareček [-] - L. Braný [-] , J. Zákostelský [-] , M. Štancl [-] - P. Čapek [-] (83. L. Vopat [-] ) , J. Žák [-] (65. D. Skopec [-] ) , N. Šumský [-] (88. M. Večera [-] ) , D. Rejhon [-] , M. Kučaba [-] (88. P. Svoboda [-] ) - - D. Preisler [-] , J. Laštovka [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - P. Pavlík [-] - J. Kalaš [-] (89. M. Doležal [-] ) , D. Kalivoda [-] (88. J. Zámečník [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Pávek [-] , F. Hakl [-] , M. Kovařík [-] (83. R. Jíra [-] ) , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , M. Novák [-] (65. P. Putz [-] )

ŽK: 61. J. Zákostelský , 78. M. Štancl , 82. M. Kučaba - 90. P. Pavlík .
Hráči zápasu: P. Pavlík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Grimm Tomáš - CUPL Zbyněk, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.