T. Dubský 54.
M. Čepelák 85. (p.)
2:1
(0:0)
52. J. Urbanec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

22.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporná branka a tři penalty. Převýšov nakonec padl


Branky


54. T. Dubský , 85. M. Čepelák (p.) - 52. J. Urbanec (p.)
0

Rozhodčí Zadinová se nebála v utkání nařídit hned tři pokutové kopy. A právě třetí penalta nakonec v 85. minutě rozhodla o vítězi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První pencle neproměněna

První ohrožení brankáře měli na svědomí domácí, ale Petr si prostor u tyče po rohovém kopu pohlídal. Následující minuty prvního poločasu ale žádné vyložené příležitosti nepřinášely. Jirny sice získaly mírnou územní převahu, ale převýšovská defenziva pracovala na jedničku. Až do 38. minuty. To totiž sudí Zadinová odpískala přísnou převahu a Jirny mohl poslat do vedení Melechovský.  Ale nestalo se tak – Petr vystihl směr přízemní střely a vytlačil míč na roh. Brankář tak tým vydatně podržel, to za Fendrichem na druhé straně mohli klidně přijít pořadatelé, aby doplatil vstupné – během první půle byl gólman jen divákem hry před ním.

Gól to nebyl, zlobili se hosté

Druhá půle ovšem odstartovala úplně jinak – pískala se totiž penalta na druhé straně. A domácím ukázal, jak z penaltového puntíku mířit přesně, Jakub Urbanec0:1! Jirny se ale rychle vzpamatovaly a rychle dokázaly vyrovnat – pro domácí velice důležitý gól měl na svědomí Tomáš Dubský, který se štěstím propálil míč od břevna těsně za brankovou čáru – 1:1. Tedy alespoň podle rozhodčích, to brankář Petr měl jiný názor a za protesty si vysloužil žlutou kartu. Pak se hra uklidnila a o brankové příležitosti byla nouze, domácí navíc pro poslední půlhodinu přišli o zraněného Melechovského. A tak pak došlo opět k penaltě, kdy sudí Zadinová prokázala velkou odvahu a foukla třetí desítku zápasu. A to ve prospěch Jiren. Ty už tentokrát nepohrdly, když Petra poslal na druhou stranu Marek Čepelák a jistě skóroval – 2:1. Převýšov v následujících pěti minutách už odpovědět nestihl a domácí tak urvali tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Převýšov
Petr Hrabík (Převýšov): "Utkání se mi nehodnotí dobře, prohráli jsme gólem z 85. minuty z penalty. Bohužel se nám nedařilo být v zápase nebezpeční směrem dopředu, abychom domácí více zaměstnali v obraně. Ti tak měli čas soustředit se na útočnou fázi a nakonec byli odměněni. Vyzdvihl bych výkon našeho brankáře, který chytil první penaltu a držel nás ve hře o tři body. Pro nás bude důležitý příští zápas s Pískem, na který se musíme připravit a zvládnout ho."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Šťastný [-] , M. Parys [-] - O. Kejha [-] , T. Dubský [-] , P. Vandas [-] , D. Kocourek [-] (90. D. Remeš [-] ) (91. D. Remeš [-] ) , F. Škorvánek [-] (52. F. Awuku [-] ) - A. Melechovský [-] (64. V. Pokorný [-] ) -

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] (73. L. Vyšehrad [-] ) , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - J. Labík [-] (81. P. Novák [-] ) , T. Labík [-] , J. Urbanec [-] , J. Vobejda [-] - T. Sedláček [-] , L. Kraják [-] (68. R. Doležal [-] )

ŽK: 45. P. Vandas - 54. R. Petr , 56. J. Černý , 81. T. Sedláček , 85. J. Bederka .
Hráči zápasu: R. Petr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zadinová Olga - HOCEK Petr, MATĚJČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.