1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy vstoupily do jara výhrou, Hadaščok připravil Straku o nulu až v závěru


Branky


0

Čáslav pustila po bezbrankové první půli soupeře do dvoubrankového náskoku a Zápy už si bodový zisk uhájily. Trefili se za ně Pavlík s Pávkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníček nastřelil v závěru pouze konstrukci branky

Na podzim si odvážela Čáslav ze Záp debakl v podobě prohry 6:1 a v jarní odvetě tak rozhodně měla co soupeři vracet, přesto se v úvodních minutách překvapivá podívaná neděla a hosté měli herně navrch. Jako první zkoušel kvalitu rozchytání gólmana Dastycha zkušený Kalivoda. Po něm zahrozil také Matějka, který zakončoval v tísni po centru Jelínka, míč do branky ovšem nedostal. Svou aktivitu pak zvýšili i domácí a dvakrát se zlobili, Benedikta, který hned dva zákroky na Hadaščkova neposoudil jako za hranicí pravidel. Navíc po tom druhém šli do hosté do nebezpečného brejku, na jehož konci mířil Svoboda mimo tři tyče. Nebezpečněji se pak jevila na druhé straně rána Hadaščoka, kterou vyrazil Straka na roh. Po něm pak trefil brankovou konstrukci Jeníček.

Vítězný gól si připsal Pávek

Ve druhém poločase se diváci gólové radosti už dočkali a radost z něho měli příznivci hostujícího mužstva. Pavlík se po necelých deseti minutách hry prosadil z rohového kopu a poslal Zápy do vedení – 0:1. Po hodině hry se ke střele dostal opět Kalivoda a Dastychovi musel s jejím zneškodněním pomoci obránce Hell. Jen pár minut na to zahrával právě Kalivoda trestný kop a po jeho centru se prosadil Pávek, který tak pojistil vedené hostů – 0:2. Alespoň na snížení dosáhli hosté až v samotném závěru zápasu a to prostřednictvím Hadaščoka, který se dostal k odraženému míči a pohotově jej uklidil do sítě – 1:2. Domácí pak ještě spílali rozhodčímu, že zápas neprodloužil tak, jak by si to pravidla žádala, to už ale nezměnilo nic na tom, že si Zápští odvezli z Čáslavi kýžené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jiří Antoš (pro fkcaslav.cz): "Nechci schazovat výkon soupeře, který měl více ze hry, zápas jsme si ale prohráli sami. Nebyli jsme schopní udržet koncentraci po devadesát minut. V první poločase jsme čelili náporu soupeře, paradoxně jsme měli šance ke vstřelení branky. Hadaščokovi to chytil brankář, tyčka Jeníčka, možná penalta. Z toho, na co jsme upozorňovali, jsme prohráli, ze standardky, chyběla osobní odpovědnost hráčů, jak brankáře, tak Frejlacha. Prohráli jsme si to sami přesto, že jsme hráli s předním týmem tabulky."




Sestavy


FK Čáslav
J. Dastych [-] - P. Jeníček [-] (77. M. Lebduška [-] ) , M. Hell [-] , P. Kunášek [-] , T. Mlynka [-] - J. Strnad [-] (63. J. Špičák [-] ) , M. Frejlach [-] , P. Bilinkiewicz [-] (77. R. Richard [-] ) , P. Váňa [-] - L. Vebr [-] , V. Hadaščok [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - M. Pávek [-] , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-] - J. Jelínek [-] (66. R. Jíra [-] ) , P. Pavlík [-] , V. Svoboda [-] , D. Kalivoda [-] (73. J. Kalaš [-] ) , P. Putz [-] - T. Matějka [-] (86. J. Zámečník [-] )

ŽK: 24. V. Hadaščok , 31. P. Jeníček , 54. J. Strnad - 53. P. Pavlík , 61. M. Pávek , 75. M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Průcha, Štuk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.