3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Video: Včelnice potvrdila roli favorita a porazila Břilice


Branky


0
Břilice neproměňovaly šance a podlehly Včelnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Hosté namočení v sestupovém pásmu dorazili k zápasu jen s jedenácti hráči. Domácí šli do vedení v 10. minutě. Hornát dloubl míč na vápno Marešovi jenž přehodil vybíhajícího Skálu a doklepl míč do sítě, 1:0. Břilice nebyly odevzdaným soupeřem a dokázali se dostávat do šancí a pološancí. Po standardce mířil z úhlu Kolář kousek mimo. Hostům se podařilo vybojovat míč na půlce a uháněli na Holického ve dvou, ale akci zakončili jen slabou střelou do náruče připraveného domácího gólmana. I další samostatný únik vyřešil Holický a obral hostujícího útočníka o balon. Ale své umění musel předvádět i Skála. Ve 38. minutě dostal míč na vápno Blažek. Dokázal se uvolnit a levačkou zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Hosté jen snížili

   I ve druhém dějství mohli diváci vidět dva góly. Ten první jim zřejmě moc radosti nepřinesl. V 52. minutě dokázal přízemní centr dopravit do branky Průcha, 2:1. Kontaktní gól a naděje na body vydržela Břilicím do 69. minuty. Blažek vybojoval míč nad Čutkou a z úhlu vystřelil. Skála dokázal střelu vyrazit, ke smůle hostů jen k nohám Mareše jenž neměl těžkou práci zvýšit, 3:1. V závěru zápasu ještě přihrával střídající Podolský na osamoceného Bednáře. Skála vyběhl a na půlkruhu před vápnem rukou zmařil domácímu útočníkovi šanci. Poté co se hostující brankář s hlavou v dlaních zvedl ze země byl zřejmě sám překvapen, že místo předčasného odchodu pod sprchy uviděl od rozhodčího Svobody jen žlutou kartu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Trochu mě překvapilo, že soupeř hrající o záchranu dorazil k zápasu jen s 11ti hráči. Ani my jsme nehráli v nejsilnějším složení. Chtěli jsme na soupeře vlétnout a tím si pomoci pojistit postup a mít klid. To se nám díky gólu z 10. minuty celkem povedlo. Měli jsme i další šance, ale proměnili jsme až v závěru poločasu. Ve druhém poločase mi pak hosté přišli poněkud nervózní a odpadli i fyzicky. Pochvalu dnes zaslouží Mareš jenž dal dva góly, nabízel se a měl spousty úniků.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Naše produktivita je tragická. Jen v prvním poločase jsme měli minimálně čtyři gólové příležitosti, z toho jsme šli dvakrát sami na brankáře, ale góly stříleli jen domácí. Proto poločas skončil 2:0. V 52. minutě se nám konečně povedlo snížit stav na 2:1, kdy se po pěkné akci z pravé strany prosadil Průcha a vypadalo to, že bychom mohli pomýšlet i na nějaký bod. Ale další naše šance jsme už neproměnili. Domácí pak v 69. minutě přidali třetí zásah a tím se gólový účet zastavil na stavu 3:1. Chci pochválit celé mužstvo za bojovnost, ale pokud neproměníme takovéto šance, nemáme proti tak kvalitnímu soupeři šanci uspět. Příští týden hostíme České Velenice a nezbývá nám jiná možnost než vítězství.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] , L. Šlapanský [-] , L. Holec [-] , Z. Didek [-] - M. Petráš [-] , D. Tuček [-] , V. Hornát [-] , T. Mareš [-] - D. Bednář [-] , O. Blažek [-] -

Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kučera [-] , J. Veselý [-] , R. Kroupa [-] , S. Čutka [-] , M. Flaška [-] - R. Kroupa [-] , J. Kopecký [-] , J. Houdek [-] , J. Kolář [-] - I. Redžepi [-] , M. Průcha [-]

ŽK: 71. M. Průcha , 88. T. Skála .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Jan - ERNST Martin, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.