Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

1.5

Nápoje

5.5

Jídlo

5.5

Hrací plocha

4.5

Zázemí

4.0

Senzační výhra Stachů nad Čkyní


Branky


35. M. Rod , 68. D. Pek
0

Stachy na posledním místě proti domácí páté Čkyni podaly perfektní výkon v obou poločasech a tentokrát velmi slabou Čkyni přehrály a zaslouženě zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně hrála jen prvních 10 minut

Poslední Stachy se přijely do Čkyně porvat o body. Jak už to ke konci sezóny bývá, tak se opět zrodila výhra outsidera, který bojuje o záchranu v soutěži. První desetiminutovka se odehrála v režii domácích, kteří se museli obejít bez čtyřech hráčů základní sestavy. V 8. minutě zahrával Lukáš Toman rohový kop, Michal Kuneš mířil z voleje nad branku hostujícího brankáře Radima Šebánka. Za další dvě minuty zatáhl balon Imrich Pinke, povedeným centrem našel Tomana a ten hlavou jen těsně minul Šebánkovu branku. Další neproměněná šance už do konce zápasu nepřišla ani na jedné straně, jen ty gólové. Ve 35. minutě se před vápnem dostal k balonu Michal Rod a trefil výstavní šibenici, hosty poslal do vedení 0:1.

Hráč zápasu David Pek rozhodl o tom, kdo bere 3 body

Takto špatný první poločas už Čkyně dlouho nehrála, a tak domácí trenér Josef Kuneš sáhl ke dvoj střídání. Martina Chalupu nahradil dorostenec Štefan Friedl. Kapitána Michala Kuneše nahradil opět dorostenec Josef Fiedler. Čkyně se ani po těchto střídáních moc nezvedla. Absence 4 hráčů základní sestavy byla znát víc než dost. V 68. minutě potvrdil zmar domácích David Pek, který z otočky na vápně se trefil přesně do Miklasovy branky. Přestože byl k vidění podprůměrný fotbal, tak Stachy se díky 3 bodům odpoutala z posledního místa v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Po našem druhém nejhorším výkonu v sezóně si zaslouženě odváží hosté 3 body. Dneska z našich hráčů bohužel nemohu vyzdvihnout nikoho. Za hosty dobrý zápas odehrál David Pek.




Místo: Čkyně. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pravda Luboš - TOUCHA Matěj, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.