0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu mezi Čtyřmi Dvory a Ševětínem góly nepadaly


Branky


0

V sobotním dopoledni zavítal vedoucí celek tabulky ze Ševětína na hřiště Čtyřech Dvorů. Hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém se však diváci branky bohužel nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty zachránilo břevno...

Už před výkopem se očekávalo víceméně vyrovnané utkání, ve kterém byli z hlediska postavení v tabulce mírným favoritem hosté, ale Čtyři Dvory měly naproti tomu výhodu domácího prostředí. Od úvodních minut prvního poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, avšak bez nějakého výraznějšího ohrožení obou brankářů. Hosté hráli zkušeně od zadu a snažili se dlouhými přihrávkami hledat své útočníky. Domácí však byli pozorní a povětšinou ke svým protihráčům přistupovali včas a dařilo se jim jejich akce mařit. V průběhu prvního poločas musel nuceně hřiště opustit kapitán domácích Havelec, který se zranil v jednou ze soubojů. Ševětín si vypracoval i několik dobrých standardních situací, ale s těmi si dokázala domácí obrana včetně gólmana Sobolíka poradit. Asi největší šance prvního poločasu přišla z kopaček domácích zhruba ve 35. minutě, kdy po kombinaci mezi Staňkem a Valtou orazítkoval první jmenovaný povedenou střelou před hranicí pokutového území hostů břevno. Ze zbývajících minut první půle stojí za zmínku ještě jedna akce domácích, na jejímž konci se Staněk dostal ze strany až do šestnáctky hostů, křížnou přihrávkou se snažil najít svého spoluhráče na zadní tyči, ale naštěstí pro Ševětín stihl včas zasáhnout jeden z obránců a míč uklidit do bezpečí.

Domácí ani hosté své šance nevyužili...

Druhá pětačtyřicetiminutovka se nesla v podobném duchu jako ta první. Držení míče bylo na obou stranách zhruba vyrovnané a oba celky se snažily hledat skulinky v obraně svého soupeře. Přibližně v 65. minutě se dostali domácí do stoprocentní šance, když střídající Maruška po přihrávce ze záložní řady postupoval sám na hostujícího brankáře Černého, toho se mu podařilo přehodit, bohužel pro domácí ale míč dostal opačnou rotaci, než by si bývali přáli a skončil těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně zahrozili v 75. minutě i hosté, když se dokázali postupně prokombinovat až do pokutového území domácích, ale jejich útočník volil místo zakončení ještě jednu přihrávku, kterou dokázala domácí obrana vystihnout a odklidit tak míč do bezpečí. Zhruba v 80. minutě se přihrávce do vápna z pravé strany do šance dostal domácí Kuna, kterého však v rozhodující okamžik zradilo zpracování. Ve zbývajících minutách druhého poločasu bylo na obou stranách hřiště k vidění ještě několik střel. Ty z kopaček domácích však postrádaly větší přesnost a střelecké pokusy hostů, které několikrát mířily mezi tři tyče, svými obětavými zákroky mařili domácí obránci, především Klíma. Po závěrečném hvizdu tedy nakonec zůstalo skóre utkání stejné jako na jeho začátku.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Škoda, že se nám nepodařilo zvítězit, ale bohužel jsme doplatili na proměňování šancí, které jsme si dokázali vypracovat, a gól se nám vstřelit nepodařilo. Myslím, že především ve druhé půli jsme byli lepší, a kdybychom jednu z našich šancí dali, tak by se nám nejspíše podařilo zvítězit.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Zápas se nám moc nepovedl. Neuhráli jsme míče v záloze a útočníci se také neprosadili. V prvním poločase jsme špatně vyřešili přečíslení tři na dva a z protiútoku nám domácí hráč trefil břevno. Domácí dobře dostupovali naše hráče. Ve druhém poločase Čtyři Dvory zahodili 100% šanci. My jsme měli náznak šance v 75 minutě, místo střely však hledáme ve vápně lépe postaveného hráče.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - Z. Kuna [-] , M. Havelec [-] (27. V. Slepička [-] ) , P. Váňa [-] , T. Vajo [-] , M. Staněk [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] (48. D. Maruška [-] ) , P. Janeček [-] (82. V. Vejvar [-] ) , V. Tlachač [-] , M. Klíma [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] , P. Mohamed [-] - T. Hindy [-] (82. J. Švejda [-] ) , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] , P. Novotný [-] - J. Havlíček [-] (87. P. Petřík [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 5. T. Vajo , 35. T. Valta , 68. Z. Kuna , 71. D. Maruška , 73. V. Slepička - 22. T. Hindy .
Hráči zápasu: M. Klíma - L. Kupec .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.