Osek přivezl hodně důležité tři body z Blatné, v jejímž dresu se s kariérou loučil Petr Čadek!


Branky


0

Rezerva Oseku má na konci sezóny plné ruce a nohy práce při záchranářských bojích. Tentokrát se jim však povedlo vybojovat velmi cenné tři body na půdě nebezpečné Blatné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostí...

Od domácích jsou jejich fanoušci povětšinou zvyklí na pohlednou kombinační a rychlou hru a přesně tak se snažili Blatenští prezentovat i od úvodních minut prvního poločasu. Domácí měli více ze hry a častěji drželi míč na svých kopačkách, ale kromě samostatného úniku, který dobrým zákrokem zlikvidoval hostující gólman Chaluš, se do žádné vyložené šance nedostali. Naproti tomu hosté šli do vedení velmi brzy. V 8. minutě první pětačtyřicetiminutovky se prosadil po průniku a následné zpětné přihrávce aktivního Cardy jeho spoluhráč Mráz a poslal tak hosty do vedení 0:1. Domácí ještě více přitopili pod kotlem, ale skulinky v osecké obraně se jim hledaly opravdu velmi těžce. Hosté využívali otevřené defenzívy svého soupeře a hrozili z protiútoků. Do konce první půle však již další branka nepadla a do šaten tak odcházeli určitě spokojenější hosté z Oseku, kteří měli na své straně těsné jednobrankové vedení.

Hájek přidal gólovou pojistku...

Ve druhém poločase se hra poměrně vyrovnala a domácí již neměli tak výraznou převahu, jako v poločase prvním. V 64. minutě udělili domácí svému soupeři další lekci z produktivity, když přidal druhý gól hlavou Hájek, 0:2 pro hosty. V 64. minutě nepadal pouze gól, ale rovněž musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy domácí Čadek a domácí tak byli nuceni dohrávat zápas v početní nevýhodě. Následně se do další vyložené šance dostal Carda, ale jeho pokus rozezvonil pouze tyč Chlandovy svatyně. Blatná přeci jen mohla zápas zdramatizovat, když dostala výhodu pokutového kopu, který však proměnit nedokázala a Osek si tak nakonec připsal velmi důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch: V zápasu s rezervou Oseku vyvrcholil náš jarní zmar a trápení. Odehráli jsme další zápas, ve kterém jsme byli herně lepším týmem, ale výhru a 3 body si odnesl soupeř. Za vše hovoří naše bilance vstřelených gólů, kdy jsme v 10 zápasech vstřelili pouze 9 branek. Zápas s Osekem byl od začátku velice bojovný, vyhecovaný a plný tvrdých zákroků, často až za hranicemi pravidel. Hráči obou týmů více diskutovali, než hráli fotbal a fanoušek trpěl. Když už se oba týmy věnovaly hře, bylo vidět, že fotbal hrát umí. My jsme opět neproměnili ani ty nejvyloženější šance, a s tím se prostě zápasy vyhrávat nedají. Tímto zápasem se se svou bohatou fotbalovou kariérou loučil skvělý hráč a výborný kamarád Petr Čadek. Po vzoru Zinedina Zidana sice červenou kartou, ale to nijak nesnižuje jeho fotbalové umění. Touto cestou mu děkujeme za vše, co pro fotbal udělal a přejeme mnoho úspěchů v dalším životě.

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): V Blatné se odehrálo utkání na velice kvalitním a velkém hřišti. To vyhovovalo domácímu mladému týmu, který se prezentoval rychlou kombinační hrou. Ti měli v prvním poločase více ze hry, ale kromě samostatného nájezdu, který zlikvidoval gólman Chaluš, se do vyloženější šance nedostali. My jsme se do vedení dostali už v 8. minutě, kdy po průniku Cardy a jeho zpětné přihrávce na volného Mráze, který umístil balon k tyči. Domácí zvýšili svoji aktivitu, ale do šancí jsme se dostávali spíše my. Druhý poločas se hra vyrovnala a my přidali druhý gól, když v 64. minutě skóroval hlavou Hájek. Po další vyložené šanci trefil Carda pouze tyč. Zbytek zápasu jsme si výsledek pohlídali. Blatná v poslední minutě zápasu neproměnila penaltu.



Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Tauber Lukáš - JEVČÁK Martin, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.