3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice v pohledném utkání porazily Dačice


Branky


21. M. Babka , 52. P. Škopek , 79. A. Kasík - 73. T. Jindra
0

Prachatický tým se v posledních kolech zvedá výkonnostně i výsledkově. V 28. kole to pocítily Dačice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení domácích

Dačice přijely do Prachatic s cílem bodovat a definitivně tak potvrdit svou účast v nejvyšší krajské soutěži i pro další ročník. Prachatice se ke konci sezóny rozjely ke skvělým výkonům a to se začalo projevovat i bodově. Po osmadvacátém kole mají na kontě už o šest bodů víc, než poslední Veselí, přitom před měsícem ztrácely tři body.

Do zápasu vstoupily aktivněji hosté, kteří drželi balón a dostávali se postupným útokem k bráně Hopfingera. Svěřencům trenéra Bujdáka tentokrát nefungovala finální a předfinální část. Proto se z vedoucí branky radovali domácí, kteří ač tolik nedrželi míč, dokázali být nebezpečnější. Ve 21. minutě si Babka pohrál s brankářem Ferdanem a zasunul míč do prázdné branky.

Ve zbytku poločasu byli lepším týmem domácí, kteří se mohli dostat do znatelnějšího vedení, ale osamocený Škopek trefil pouze tyč Ferdanovi branky. Do šaten šel domácí tým s vedením 1:0.

 

Rozhodlo "Nedáš, dostaneš"

Na začátku druhého poločasu byla na dačickém týmu znát touha po bodech. Počáteční aktivita ale gól nepřinesla a tak opět udeřili domácí. Škopek se vyhnul ofsaidové pasti a pádil sám na brankáře. Počkal si na pohyb Ferdana a ten byl opět bez šance.

Dačičtí po gólu opět více oživli a po zásluze se dočkali snížení, když zafungovala spolupráce Janáka s Jindru. První jmenovaný přiťuknul míč a Jindra na dvakrát dostal balon do sítě. Dačice se tlačily do zakončení a chtěly vyrovnat. V 78. minutě kopal Štolba přímý kop, který Hopfingerovi vypadl a na Beníčka zívala zcela odkrytá brána. Dačický obránce se ale příležitosti zalekl a trestuhodně minul. Z následného protiútoku udeřila domácí mašina. Střídající Kasík po 10 minutách na hřišti poslal svůj tým opět do dvoubrankového vedení.

V 88. minutě zahrával ještě Jindra přímý kop z těžkého úhlu. Nečekaně zvolil přímé ohrožení branky a nebyl daleko od svého druhého gólu. Pokus zastavila tyč. 

 

Prachatice ukázaly, že jejich postavení v tabulce není zcela zasloužené. Pokud mančaft bude pohromadě, pak se do krajského přeboru ihned vrátí. 



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Tadeáš Jindra (hráč): Do Prachatic jsme jeli s pokorou, neboť jsme moc dobře věděli, že se mladý tým Prachatic hodně zvedl. Navíc nás porazil i na podzim, což jsme jim chtěli oplatit. Bohužel se nám to nepovedlo a musím uznat, že domácí vyhráli zcela po zásluze. Pro krajský přebor je škoda, že takový tým soutěž opouští, protože se nejedná o žádné bezmyšlenkovité nákopy, jako to praktikuje 80% týmů v soutěži.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - D. Kováč [-] , J. Málek [-] (60. J. Tesař [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Tesárek [-] , P. Škopek [-] , B. Pravda [-] , M. Juroš [-] , A. Kadlec [-] (68. A. Kasík [-] ) , M. Babka [-] , J. Šandera [-]

FK Dačice
T. Ferdan [-] - D. Mašát [-] , D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , O. Beníček [-] - O. Jelínek [-] (55. J. Nosek [-] ) , M. Šimánek [-] (67. P. Borza [-] ) , M. Janák [-] - R. Štolba [-] - T. Jindra [-]

ŽK: 61. P. Škopek , 78. D. Kováč - 64. P. Celý .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - REITINGER Jiří, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.