3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav uhájila třetí flek


Branky


0

Soběslav čekal náročný zápas proti Hluboké, ale v souboji dvou týmů, které chtějí třetí místo, si vedla naprosto suveréně a uštědřila Hluboké další šrámy do sebevědomí. Svěřenci trenéra Wohlgemutha propadli v obou zápasech, kde měli být naprosto vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmídmajer otevřel skóre

Soběslav v minulém kole nestačila na Rudolfov, a proto chtěla třetí příčku potvrdit výhrou proti Hluboké. Naopak tým z podzámčí minulý víkend „dostal za uši“ od Olešníku, který svěřence Martina Wohlgemtha vyprovodil výpraskem 6:2. Hluboká tedy měla co napravovat, ale jak se opět ukázalo, nebylo tomu zcela tak.

Domácí i přes vyrovnanost v tabulce byli favoritem a tuto roli chtěli jasně ukázat už od prvních minut. To jim vyšlo dokonale. Již ve třetí minutě dohnal dlouhý míč u lajny Dvořák, jenž nic nevymýšlel a krásně nacentroval do vápna na zcela volného Šmídmajera, jenž se snad ani nemohl mýlit. Otevřel skóre zápasu a hosté si mohli sami vyčítat, jak trestuhodně nechali střelce Spartaku volného.

Hluboká v posledních kolech nepodává ideální výkony a nedařilo se jí ani tentokrát. Kuníkovu branku příliš neohrožovala.

 

Skvělý závěr rozhodl o třech bodech pro Soběslav

Zápas se rozhodl v poslední desetiminutovce. V 84. minutě měli domácí výhodu standardní situace, kterou zahráli skvěle a hlavně přesně na hlavu netradičního hlavičkáře Michala Hromadu a ten vsítil důležitý gól. Radost domácích byla nejvíce viditelná na vedoucím mužstva Františku Maršíkovi, který utkání prožíval, jak již bývá zvykem, velice emotivně.

V 89. minutě útočila Hluboká, ovšem finální přihrávka byla dost nepřesná a k míči se dostala Soběslav. Rychlý nákop na Bosnyaka znamenal třetí gól v síti Davida Brašničky. Brankář Hluboké v této brance nemohl mít zcela čisté svědomí, neboť poskytl střelci tři čtvrtiny odkryté brány.

Soběslav se díky výhře dotáhla ke Katovicím už na rozdíl pouhých čtyř bodů. V příštím kole nastoupí Spartak na hřišti Plané, bude se jednat o derby.

 

Hluboká hostí Lokomotivu z Veselí, nad kterou si rozhodně bude chtít spravit chuť.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Martin Dvořák (hráč): Zápas z naší strany velice povedený co se hry týče. Věděli jsme že s Hlubokou se bude hrát otevřený fotbal. Hráli jsme v klidu v pohodě dařila se kombinace. Jediné co nám nevycházelo byla koncovka, příliš mnoho neproměněných šancí nás mohlo i mrzet, naštěstí obrana hrála s jistotou a odměnou byl gól Michala Hromady. Škoda, že pojistka nepřišla dřív, ale body zůstali doma s tím jsme do zápasu šli.

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): Domácí byli důraznější, rychlejší a předčili nás prakticky ve všem. My jsme za celý zápas snad neměli ani jednu střelu, která by šla na bránu, zato soupeř jich měl až až. Takhle se vyhrát nedá a tak všechny tři body brala zaslouženě Soběslav.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] , J. Boháč [-] - P. Janoušek [-] (62. J. Peltán [-] ) , M. Mazouch [-] , T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] - J. Šmídmajer [-] (67. K. Polišenský [-] ) , M. Dvořák [-] (67. J. Bosnyak [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - O. Němec [-] , R. Horejš [-] , Z. Stráský [-] (55. T. Adam [-] ) , D. Říha [-] - T. Tauber [-] , T. Křiváček [-] (75. D. Ambrož [-] ) , J. Rubick [-] (46. O. Krátký [-] ) -

ŽK: 55. J. Boháč , 72. M. Hromada , 78. J. Bosnyak - 70. O. Krátký .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koranda Tomáš - KLÁTIL Michal, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.