0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:30

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek poprvé za tři body!


Branky


0

Rezerva třetiligového Písku dokázala na jaře poprvé získat tři body. Mladá skvadra trenéra Benháka udržela čisté konto a porazila Sedlici po velmi povedeném výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek se dostal do vedení ke konci první půle

 K nedělnímu utkání třiadvacátého kola Ondrášovka krajského přeboru zajížděla v tabulce osmá rezerva Písku na hřiště jedenácté Sedlice, oba týmy od sebe dělily pouhé dva body. A tak každý chtěl zvítězit.

Hosté tentokrát předvedli na půdě soupeře dobrý výkon, a stejně jako na podzim doma (3:1), i tentokrát porazili tým Sedlice rozdílem dvou branek.

 

Písecká rezerva přijela do Sedlic v roli mírného favorita. Domácí se v minulém kole ukázali ve velmi zářivém světle v Dačicích, kde dokázali uhrát bod za remízu 2-2.

Od počátku utkání byli aktivnější hostující hráči, kteří chtěli po dlouhé době získat tři body. V základní sestavě tentokrát nastoupil i Jan Zušťák a na hře Písku to bylo vidět.

Domácí Sedlice si na začátku utkání dokázali vytvořit dvě slibné šance, ale ani jedna příležitost gólem neskončila. Na konci prvního poločasu se připomněli hosté. Fedorkiv našel Zušťáka a ten uplatnil své zkušenosti a vsítil branku na 1:0.

 

Listopad v závěru rozhodl

Začátek druhého poločasu patři jednoznačně Písku. Dvakrát si hráči hostů dovolili orazítkovat bránu, ale ani jednou se jim nepodařilo dopravit míč do sítě.

 

To se povedlo až v 88. minutě, když se velmi pěkně trefil navrátilec do sestavy Listopad. Písecká rezerva hostí příští kolo Dačice, které porazily druhé Katovice. Sedlice zajíždí na půdu Želče, jenž dokázala vyhrát na hřišti Čimelic.



Ohlasy k zápasu



FC Písek B
Zdeněk Průcha (vedoucí mužstva): "Poprvé na jaře jsme vyhráli a získali tolik potřebné tři body. Byli jsme herně lepší než celek Sedlice, vytvořili jsme si více gólových šancí, a kromě dvou branek jsme ještě třikrát nastřelili břevno soupeřovy branky. Celý zápas odehrál Jan Zušťák, který už měl v nohách sobotní třetiligový duel s Benátkami nad Jizerou."



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Budoš [-] - M. Valta [-] (58. J. Němec [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] - V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] , F. Chytka [-] (87. J. Hrubý [-] ) - Z. Mikeš [-] , M. Škulina [-] -

FC Písek B
D. Přibyl [-] - M. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , P. Novotný [-] - M. Hájek [-] , O. Fedorkiv [-] (74. D. Šourek [-] ) , P. Listopad [-] , R. Kočí [-] (85. L. Němeček [-] ) , L. Zborník [-] - P. Keclík [-] , J. Zušťák [-] (83. M. Štětina [-] )

ŽK: 14. M. Čapek - 8. P. Listopad .
Místo: Sedlice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - KORANDA Tomáš, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.