0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:15

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká podruhé za sebou vyhrála 1:0


Branky


0

Hluboká nad Vltavou zajížděla na hřiště Písku s roli mírného outsidera, ale na hřišti se hraje na góly a jelikož se jim podařilo vstřelil o jeden více, než domácím, tak berou velmi cenné tři body, které z hřiště rezervy třetiligového Písku mají velkou hodnotu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K zápasu jubilejního dvacátého kola krajského přeboru mužů přijel do Písku celek z Hluboké nad Vltavou. V konfrontaci dvou týmů z lepší poloviny tabulky byl úspěšnější hostující celek. O osudu vyrovnaného a místy hodně nervózního zápasu průměrné úrovně se rozhodlo již v devatenácté minutě prvního poločasu, kdy hosté zaznamenali jediný gól.

Po inkasované brance v 19. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal hostující Tomáš Tauber, byl za opakovanou kritiku asistenta rozhodčího vykázán na tribunu trenér domácího týmu Dušan Benák. V průběhu zápasu byla k vidění celá řada nepřesných přihrávek, pohledných akcí bylo poskrovnu. Hosté se zaměřili především na uhlídání nebezpečných útočníků písecké rezervy, a to Jana Zušťáka a Pavla Keclíka, což se jim nakonec podařilo. Písečtí tak prohráli druhý zápas v řadě, a jak na Rudolfově, tak i doma proti Hluboké nevstřelili jediný gól.

 

Hluboká druhý poločas poctivě bránila

Ve druhém poločase byl aktivnější tým domácích, ale hlubocký zámek byl zamknut velmi poctivě a Písek si nedokázal vyprodukovat gólovou šanci. Hosté se po většinu druhé pětačtyřiceti minutovky soustředili na kvalitní defenzivu a rychlý přechod do brejků, což jim nakonec přineslo ovoce.

Po domácím utkání proti Dačicím si Hluboká poradila i s Pískem v poměru 1:0. Opět byl jediným střelcem Tomáš Tauber, jenž se stává specialistou na zápasy 1:0.

Hluboká se v dalším utkání střetne se Želčí, která si toto kolo dokázala poradit s Rudolfovem. Písek bude chtít konečně bodovat na hřišti Plané. Jelikož „A“ tým hraje v neděli ráno, nedá se očekávat, že by do Plané jelo nějaké větší množství pendlů.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: V prvním poločase si ani jedno mužstvo nevytvořilo nějakou vážnější šanci ze hry a tak největší ohrožení příležitostí byly standardní situace. Nám se podařilo jednu využít, když se krásně trefil Tomáš Tauber. V druhém poločase nás Písečtí zatlačili a nám se celkem dařilo chodit do protiútoků, jenže jsme nedokázali vstřelit uklidňující gól. To se naopak podařilo jednomu z domácích, ale pro ofsajd naštěstí pro nás neplatil a výsledek už se do konce zápasu nezměnil. Nám se tak podařilo překvapit a odvézt si z Písku všechny tři body.



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - D. Pichlík [-] - M. Grobár [-] , J. Held [-] , L. Zborník [-] , M. Hájek [-] , R. Kočí [-] , P. Listopad [-] - P. Keclík [-] , J. Zušťák [-] - L. Holub [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - Z. Stráský [-] , O. Němec [-] , K. Štabrňák [-] , R. Horejš [-] (46. P. Hájek [-] ) , D. Říha [-] - T. Křiváček [-] (46. M. Lovička [-] ) , T. Tauber [-] (83. L. Valenta [-] )

ŽK: 35. D. Pichlík , 58. R. Kočí , 61. J. Held , 79. P. Listopad , 80. J. Zušťák - 33. T. Antoš , 48. P. Hájek .
Místo: Písek. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kotalík Petr - SEBERA Filip, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.