Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice si v Blatnici upevnily vedoucí pozici


Branky


0

Lídr z Třebelovic zajížděl v rámci 17. kola na půdu SK Blatnice. Domácí v minulém kole vyhráli na půdě Hartvíkovic a o body chtěli obrat také Třebelovice. Ty mají od začátku jara ale dobrou formu a na hřišti to bylo od první do poslední minuty znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli zralí na ručník

Lídr soutěže od začátku ukazoval svoje kvality a od první minuty Blatnici válcoval. Hned ve druhé minutě se trefil Jurka šajtlí nádherně k tyči - 0:1. Tabule ukazovala 7. minutu, Jurka namlsaný prvním gólem opět napřáhl, tentokrát z 30ti metrů a parádní trefou vymetl šibenici Holíkovy svatyně. Tato střela by se klidně mohla ucházet o místo v anketě Gól měsíce. Třebelovice byly doslova na koni a ve 21. minutě už to bylo 3:0. Čurda na půlce nadvakrát obral o balón domácího Sovu, posunul míč na Mácu, který se uvolnil ve vápně a křižnou ranou poslal hosty do vedení 3:0. Blatnice byla zralá na ručník a hosté hráli ve velké pohodě. Další branky mohl přidat nejprve Navara, který trefil domácího brankáře Holíka do nohy, poté měl dvě tutovky Máca, ale ani ten nebyl střelecky úspěšný. Blatnice poprvé ohrozila hosty minutu před odchodem do kabin a hned z toho byl gól. Dobře rozehranou standartku uklidil hlavou za záda Nesiby nehlídaný Tomšíček.

Třebelovice hru už pouze kontrolovaly

Druhý poločas se hosté z Třebelovic snažili držet výsledek a kontrolovat hru. Měli opět několik šancí ke skórování, ale Rakušan slabou střelou pouze vyprášil rukavice Holíka, Janíček zase tváří v tvář domácímu golmanovi mířil těsně vedle branky. Zápas se dohrával v poklidném tempu a v 90. minutě domácí ještě stihli snížit, když Michal Foltýn napálil míč z 35ti metrů, Marek Nesiba dráhu letu špatně odhadl a míč zaplul za jeho záda - 2:3. Třebelovice tak pokračují v dobré jarní formě a dál si drží první místo v tabulce Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Výsledek sice vypadá jako boj, ale průběh tomu vůbec neodpovídal. Kdybychom dali 7 gólů, tak se nikdo nemohl divit.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] , M. Foltýn [-] - M. Šabatka [-] (46. D. Pokorný [-] ) , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] (79. R. Roupec [-] ) , T. Cech [-] - J. Šimek [-] (89. R. Dušek [-] ) , M. Sova [-] - J. Chrásta [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , M. Čurda [-] , J. Čurda [-] - M. Coufal [-] (53. D. Janíček [-] ) , M. Máca [-] , J. Jurka [-] - O. Navara [-] (67. A. Krejčí [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Krula [-] (64. K. Kapko [-] )

ŽK: 10. D. Lojka , 89. R. Roupec - 58. D. Janíček .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - PIKART David, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.