2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov si poradil s posledním Radostínem


Branky


0

V jediném sobotním utkání 23. kola I.B třídy - skupiny B přivítal Štěpánov poslední Radostín. Hosté mohli ještě vykřesat poslední šanci na záchranu, ta jim ovšem uniká a po tříleté pauze se v příští sezóně představí v Okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bez branek

iV prvním poločase to byli hlavně hráči domácího Štěpánova, kteří kontrolovali hru. Ale jejich zakončení bylo nepřesné. Hosté nastoupili v improvizované sestavě a na jejich hře to bylo v prvním poločase znát. Přesto hráli s herně lepšími domácími nerozhodně bezbranek 0:0.

Sedláček rozhodl, Kutnyk pojistil

Do druhého poločasu vlétly domácí jako uragán. V 57 minutě jim byl odměnou vedoucí gól, kdy po chybě hostující obrany skóroval domácí Sedláček hlavou 1:0. Hosté se ale ve druhé půli sehráli a několikrát zahrozili. Překonat však náhradního golmana Dudáka nedokázali. Domácí si pojistili výhru v 89 minutě, kdy se prosadil Kutnyk.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek - trenér Štěpánov: Byli jsme lepší, ale nebyli jsme schopni proměnit i ty nejvyloženější šance. Naštěstí jsme dali gól hlavou V. Sedláčka a pak v závěru pojistil výhru Kutnyk.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Šíma - trenér Radostín n/O: Zápas s improvizovanou sestavou, bez čtyř hráčů základní sestavy doplněné z béčka. Bohužel se potvrdilo, že po naší první chybě dá soupeř branku. Vyrovnání nám však neuznali, kdy pomezní rozhodčí odmával sporný ofsajd. Druhý poločas jsme byli herně mírně lepší.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Dudák [-] - D. Fiala [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] - O. Hrubeš [-] , T. Samek [-] (58. J. Buček [-] ) , V. Kutnyk [-] , V. Kovalchuk [-] - J. Veselský [-] (90. J. Šibor [-] ) , J. Ludvík [-] (84. T. Richter [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , P. Inwald [-] (57. J. Novotný [-] ) - L. Oulehla [-] , R. Kovář [-] , J. Kohout [-] , J. Kozel [-] - D. Toman [-] , L. Dvořák [-] - R. Večeřa [-]

ŽK: 77. R. Večeřa .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - SOUKUPOVÁ Věra, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.