0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nudná remíza Slavoje se Žďasem B 0:0


Branky


0

Souboj dvou celků ze středu tabulky, moc pěkný fotbal nepřinesl. Šancí bylo poskromnu a tak se diváci nemohli těšit ani z jednoho rozvlnění sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová nuda v Třešti

První poločas moc fotbalové parády nepřinesl. Spousta nepřesností na obou stranách. Do několika příležitostí se sice dostali domácí, ale nedokázali je proměnit. Hosté si vypracovali snad jen dvě šance ale ty s přehledem kryl domácí brankář David Pešta. Tak se šlo za stavu 0:0 do šaten.

O kousek lepší druhá půle žádnou branku nepřinesla

Druhý poločas byl z obou stran vyrovnaný. Hra se spíš odehrávala ve středu hřiště a většinou končila u vápna soupeře. Za zmínku stojí šance Petra Herknera, který postupoval sám na branku, ale v klíčovou chvíli netrefil zařízení. Hosté měli znovu dvě vetší šance, ale jednou netrefili branku vůbec a v druhé střelecké pozici trefili pouze brankáře Peštu. Domácí se snažili dostat soupeře pod tlak standardtkami, ale k vážnějšímu ohrožení branky to nevedlo. Tak se soupeři rozešli bez branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér: Ve skrze vyrovnané utkání. Hostům jsme povolili snad jen dvě větší šance a tam nás podržel náš brankář. V závěru utkání jsme zahrávali několik standardtních situací, ale i z nich jsme nic nevytěžili.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, trenér: První poločas zvládli lépe domácí. Vypracovali si několik velkých příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a paradoxně jsme mohli zápas vyhrát, to by ale musel Bulíček proměnit samostatný nájezd na brankaře! Přes několik pěkných šanci na obou stranách se ale skóre nezměnilo a tentokrát je pro nás bod spíše ziskem než ztrátou.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - L. Lupač [-] , D. Ivan [-] , M. Tausch [-] , J. Novotný [-] - M. Mareš [-] , M. Krejčí [-] (82. M. Kantor [-] ) , M. Lovětínský [-] , J. Gutwald [-] - P. Císař [-] , P. Herkner [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Štursa [-] , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - T. Janů [-] , Z. Peňáz [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , T. Jelínek [-] , R. Gančev [-] (48. L. Bulíček [-] ) - V. Franěk [-] (85. T. Peňáz [-] )

ŽK: 84. D. Ivan - 28. F. Růžička , 85. P. Machatka .
Hráči zápasu: D. Pešta - F. Svoboda .
Místo: Třešť. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reich Milan - FOTR Jan, FRIDRICHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.