2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko porazilo Světlou, která tak na jaře poprvé padla


Branky


0

Kulhavého Orfea od Jana Otčenáška připomíná v posledních kolech ofenzíva Jemnicka. Tým, který vždy zdobil dobrý útok, nedal za 180 minut ani branku a z duelů z Chotěboří a Přibyslaví nevytěžil ani bod. Její dnešní soupeř ze Světlé nad Sázavou naopak na jaře ještě neprohrál a naopak jejich dříve slabý útok vyprodukoval již šest jarních branek. Bylo tedy otázkou, zda si stále ještě druhé Jemnicko dokáže s nepříjemným soupeřem poradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnicko se ujalo vedení, pak se ale ze hřiště vytratilo

V Jemnici se dnes po celý zápas hrál důrazný, přesto však férový a naprosto čistý zápas, což dokumentuje nulový počet žlutých karet. První náznak šance měl na svědomí hostující J. Pešek, který v 6. minutě postupoval po pasu P.Čuříka sám na domácího brankáře V. Kopečka. Ten však včasným vyběhnutím šanci zmařil. Domácí se přihlásili ke slovu v 10. minutě. F. Kříž se postavil k přímému kopu, ale Adamcovu branku těsně minul. První branka přišla v 17. minutě. Dobrá kombinace domácích, do které se postupně zapojili Tesař, Morkus a Křivánek, dopravila míč až na Františka Kříže, jehož hlavička s následným koníkem poslala domácí do vedení – 1:0. Pak se ale dobrá kombinační hra domácích rozpadla a pozorně bránící hosté v podstatě vymazali jemnickou ofenzívu. Po zbytek poločasu s hrál nepříliš pohledný fotbal od šestnáctky k šestnáctce. Za zmínku stojí jen střela domácího P. Tesaře, kterou pozorný Adamec vyrazil.

Hosté se k vyrovnání nepropracovali a domácí přidali pojistku

Po změně stran pokračovalo lehké tápání domácího favorita. Toho se snažili využít hostující skláři. Hned ve 47. minutě Světlá zahrávala přímák a střílený centr Jana Peška jen těsně nevedl k brance. Kopeček však míč s obtížemi vytěsnil a udržel domácí vedení. Domácím se dál nedařila kombinace a k vidění byla taktická bitva od vápna k vápnu. V závěru začali hosté spěchat do útoku a dopustili se chyby v rozehrávce. František Kříž obral o míč M. Karla a v 89. minutě pečetil svojí druhou brankou vítězství Jemnicka v poměru 2:0.
Domácí tak potvrdili roli favorita a získali tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Začátek se nám vcelku vydařil, ale po vedoucí brance jsme místo pohody vnesli do naší hru nepřesnost a následně se naše hra zadrhla. Pak to byl spíše boj ve středu hřiště, a však vedený zcela korektním způsobem. Oceňuji férovou hru obou týmů!

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Jeli jsme do Jemnice s tím, že nemáme co ztratit.Začátek jsme si chtěli pohlídat, věděli jsme, že Jemnicko bude po bodovém i gólovém půstu hladové. Chyběl nám Vodička, který by nám v tom, co jsme chtěli hrát, hodně pomohl. Po obdržené brance jsme to museli více otevřít a s trochou štěstí jsme mohli i vyrovnat. Chyběla mi tam větší osobní statečnost některých hráčů.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] (90. Z. Nikrmajer [-] ) , P. Tesař [-] , O. Frečka [-] (81. M. Axman [-] ) - L. Morkus [-] (89. D. Smetana [-] ) , F. Kříž [-] -

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - D. Valenta [-] (46. M. Muzikář [-] ) , M. Karel [-] , J. Vaňásek [-] , J. Valenta [-] - J. Pešek [-] (81. P. Pospíchal [-] ) , J. Pohnětal [-] , M. Křikava [-] , P. Čuřík [-] , L. Rezek [-] - J. Petřík [-] -

Hráči zápasu: P. Tesař , F. Kříž - J. Pešek .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 222. Rozhodčí: STRAKA Karel - ROSICKÝ Jakub, VEČEŘA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.