1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné derby vyhrála Světlá


Branky


0

17. kolo svedlo dohromady dva tradiční rivaly z jednoho regionu. Skláři ze Světlé, kteří na jaře vyfoukali ze dvou zápasů 4 body hostili Chotěboř. Hostům od Železných hor to zkraje jara také šlape dobře - dvě výhry a skóre 6:0, a tak byl ovelkým otazníkem, jak toto derby dopadne. Na podzim zvítězila na své půdě Chotěboř 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se důsledně hlídaly, přesto se domácí dočkali vedoucí branky

Oboustranně velmi obezřetné utkání začalo bojovně a k potěše dvou stovek diváků tak zůstalo po celých devadesát minut. Oba celky se velmi dobře znají a jejich trenéři věděli, co svým svěřencům naordinovat. Fotbalově to zápasu neuškodilo, jen šancí bylo poskrovnu. Rozhodující moment byl díky tomu jen jeden a přišel v 19 minutě.  Domácí David Valenta rozehrál na půlce trestný kop, J. Petřík hlavou prodloužil a Miloslav Křikava potvrdil, že góly nezapomněl střílet -1:0. Hosté se snažili odpovědět z mnoha rohů a standardek, ale skóre se do přestávky nezměnilo.

Chotěboř v závěru domácí zmáčkla, vyrovnání se nedočkala

Důrazný fotbal s maximálním nasazením pokračoval i po změně stran. Na pilu více tlačili hosté, ale domácí kouč František Polák své hráče nato dobře připravil. Chotěboř si v zápase plném standardek připsala těchto výhod více, většinu z nich rozehrával Petr Hanousek, ale pozorná obrana Světlé dokázala vše vyřešit. Ze strany domácích byla k vidění šance Křikavy, který se po 70 minutách hry cpal po rohu Petříka do zakončení, ale se svojí střelou neuspěl. To bylo ze strany Světlé vše a závěrečných dvacet minut byl k vidění enormní tlak Chotěboře, při kterém se domácí zatáhli a většinu situací řešili jen odkopem. Nejblíže k vyrovnání měl v 88. minutě kapitán Chotěboře Martin Somerauer, jehož dobře zatočená střela se však do branky nevešla. Světlá tak uhájila cennou výhru a Chotěboř na jaře poprvé ztratila.  



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hanka Štrosová, vedoucí Světlé: Bylo to vyrovnané a bojovné utkání, které všichni zúčastnění odmakali na 100%. Divákům se zápas musel líbit, byť nepřinesl příliš vyložených příležitostí. Vlastně z té jediné vážné jsme vsítili branku a vydřeli prestižní vítězství!

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Nezvládli jsme první půli. Myli jsme nedůrazní vzadu a dopředu málo odvážní. Do jejich branky jsme se netlačili a naopak jim dovolili skórovat. V druhé části jsme byli více na balonu a domácí sevřeli. Ti však hráli dobře vzadu a pohlídali si to, což nám nevyhovuje jako otevřená hra např. Jemnicka. Vyrovnaný souboj, kde nás domácí jednou potrestali a my nenašli odpověď..



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Pešek [-] , M. Karel [-] , J. Valenta [-] , D. Valenta [-] - P. Čuřík [-] , M. Křikava [-] (84. J. Vaňásek [-] ) , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] , J. Pohnětal [-] - J. Petřík [-] (86. J. Miřátský [-] ) -

FC Chotěboř
A. Buršík [-] - M. Moravec [-] , O. Bělovský [-] , L. Filipský [-] , P. Ďoubal [-] , P. Hanousek [-] , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (69. M. Odvářka [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 47. P. Čuřík , 81. J. Valenta .
Hráči zápasu: D. Valenta , J. Valenta - M. Somerauer .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 200. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - ŠŤASTNÝ Jakub, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.