1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov dál válí, zvládl i zápas v Morkovicích


Branky


0

Provodov se dál veze na vítězné vlně, tentokrát zvítězil v Morkovicích. Hosté se ujali ve 27. minutě vedení a do konce zápasu ho už nepustili. Domácí byli ve druhém poločase blízko vyrovnání, ale nestálo při nich štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov hraje na jaře ve velké pohodě, což potvrdil i v minulém kole, kdy doma porazil Baťov vysoko 5:0. Morkovice rovněž podávají slušné výkony a patří k týmům, které pronásledují Holešov a Provodov na prvních dvou místech tabulky. Domácí tým nevstoupil do utkání příliš aktivně, hrál bojácně a kazil rozehrávku. Provodov toho střelecky využil ve 27. minutě. Po propadnutí domácí obrany se gólově prosadil Matěj Velev – 0:1. Další gólové šance se v prvním poločase neujaly a hosté si tak odnášeli do šaten jednobrankové vedení.

 

Vstup do druhé půle už byl z domácí strany lepší. Morkovice přidaly na bojovnosti a mnohem více se odvažovaly postupovat směrem do útoku. Velká šance Oplta ale zůstala nevyužita a tak přišel trest ze strany soupeře. Po dalším propadnutí obrany se opět prosadil Matěj Velev a bylo to 0:2. Domácí ale zbraně nesložili a v 74. minutě snížil hlavou po rohovém kopu Dominik Síleš – 1:2. V těchto chvílích se lámal pomyslný chleba utkání. Morkovice si vypracovaly další šance, ale Oplt se ve vápně neprosadil a další hlavičku Síleše zastavila branková konstrukce. Platilo tak klasické nedáš dostaneš. Po protiútoku skóroval do morkovické branky Michal Hlavňovský, který uzavřel účet zápasu na 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radomír Barnet (trenér): V prvním poločase jsme podali ustrašený výkon, až jsem svůj tým nepoznával. Říkali jsme si, že na kvalitní hráče Provodova bude platit jen pohyb, ale ten tam nebyl. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale Provodov má opravdu silný tým a dnes vyhrál zaslouženě.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , D. Síleš [-] , R. Havlík [-] (81. M. Kubík [-] ) - K. Chalupa [-] , R. Handl [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] - M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] (83. D. Skácel [-] ) , L. Šimoňuk [-] (88. A. Přecechtílek [-] )

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , M. Velev [-] (89. P. Máčala [-] ) , V. Chalupa [-] (86. T. Hnilo [-] ) , P. Novák [-] , J. Gargulák [-] (73. S. Beňo [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Hlavňovský [-] , M. Laciga [-] (90. J. Kovář [-] ) , A. Hellebrand [-]

ŽK: 66. J. Kapounek , 82. D. Jarka - 64. M. Velev .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MEJZLÍK Tomáš - KONEČNÝ Bronislav, HOUŠŤ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.