1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fatra dlouho sahala po vítězství


Branky


0

Napajedla v záchranářském duelu ve Slušovicích od 65. minuty vedly a vypadalo to, že si odvezou tři body. Za domácí ale vyrovnal Roman Dobeš a to i přes to, že domácí hráli v té době o deseti. V penaltách byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušovice přivítaly doma Napajedla. Oba týmy jsou namočeny do sestupových bojů. Zvláště Slušovice, které jsou na posledním místě tabulky, potřebují sbírat body. Napajedla zatím v jarní části sbírají body a pomalu se poslední dvojici Štítná – Slušovice vzdalují. Napajedla přijela do Slušovic posílena o domácí vítězství proti Boršicím, zato Slušovice před domácím publikem mohly odčinit vysokou porážku z Holešova. V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, ale ani na jedné straně se moc šancí neurodilo a na góly si diváci museli počkat až do druhého poločasu.

 

Jako první se v zápase prosadili hosté. V 65. minutě vypálil z velké vzdálenosti Ondřej Žáček, brankář Varga jeho střelu pouze vyrazil na malé vápno přímo před kopačky dobíhajícího Zimčíka, který střelou do prázdné brány poslal hosty do vedení 0:1. Šance na vyrovnání domácím ještě ztížila 73. minuta, kdy Marek Poslušný stáhl za dres unikajícího Ourodu a po obdržení červené karty musel předčasně do sprch. Následný přímý kop ale hosté nevyužili. I v deseti hráčích dokázali domácí v 82. minutě vyrovnat. Střelou levou nohou z hranice vápna se přesně k tyči prosadil Roman Dobeš – 1:1. Zápas tak dospěl do pokutových kopů, ve kterých byli lepší hosté a odváží si tak ze Slušovic dva body.      



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (trenér): Důležité dva body v boji o záchranu jsme uhráli v průměrném utkání s houževnatým soupeřem. Gólových příležitostí jsme si vytvořili sice víc, ale zradila nás koncovka. Soupeř vytěžil z minima maximum. Hráli jsme celý zápas trpělivě, v penaltách se štěstí přiklonilo na naši stranu, myslím si, že zaslouženě.



Sestavy


FC Slušovice
J. Varga [-] - J. Klimt [-] (67. P. Karmazín [-] ) , Z. Čuřík [-] , A. Burša [-] - R. Dobeš [-] , I. Lošťák [-] , M. Poslušný [-] , O. Povolný [-] , L. Klečka [-] (46. P. Bořuta [-] ) , T. Zbranek [-] - J. Kryšpín [-] -

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - - - M. Škrabal [-] (86. S. Vávra [-] ) , P. Koutník [-] , M. Drga [-] , T. Hejda [-] (65. P. Ratiborský [-] ) , Z. Zimčík [-] (77. O. Haša [-] ) , F. Ouroda [-] , M. Zapletal [-] , O. Žáček [-] , M. Bejtkovský [-] , K. Havránek [-] , M. Škrabal [-] (86. S. Vávra [-] )

ŽK: 11. O. Povolný , 13. J. Klimt , 38. M. Poslušný - 6. F. Ouroda , 70. K. Havránek , 74. M. Bejtkovský . ČK: 73. M. Poslušný .
Hráči zápasu: R. Dobeš - Z. Zimčík .
Místo: Slušovice. Počet diváků: 113. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - DLOUHÝ Petr, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.