F. Ouroda 59. (p.)
K. Havránek 63.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla si poradila s Viganticemi


Branky


59. F. Ouroda (p.) , 63. K. Havránek
0

Do Napajedel zavítal tým Vigantic. V prvním poločase bylo k vidění mnoho šancí, ale branek se diváci dočkali až po přestávce a byli to domácí, kteří se prosazovali. Nejdříve proměnil pokutový kop Filip Ouroda a o pár minut později skóroval Kryštof Havránek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oba týmy jsou po zimní přestávce v rozdílných situacích. Zatímco Vigantice se po výborném podzimu nacházejí v horních patrech tabulky, Napajedla čeká na jaře boj o záchranu. Úvod zápasu ale nenaznačoval, že by se domácí měli rvát o tři body. Domácí hráli nervózně a hosté mohli jít i do vedení, když samostatný únik hostujícího útočníka zlikvidoval brankař Vitásek. Domácí postupně získali převahu, ale hosty podržel dvěma výtečnými zákroky gólman Slovák. Oba týmy šly do kabin za bezbrankového stavu.

Dva slepené góly v síti Vigantic

Ve druhém poločase domácí pokračovali v náporu a gól byl už velmi blízko. Domácí se ujali vedení v 59. minutě. Po rychlém pasu za obranu následoval prudký míč do šestnáctky, kde byl jeden z útočníků Napajedel faulován. Zbyněk Ondřej viděl za svůj faul žlutou kartu a navíc byla odpískána penalta. K té se postavil Filip Ouroda, který prudkou střelou poslal domácí do vedení – 1:0. O chvíli později se situace opakovala, ale tentokrát z druhé strany. Rychlý brejk do otevřené obrany Vigantic zakončil Kryštof Havránek, když trochu se štěstím odrazil míč od břevna do sítě – 2:0. Po těchto gólech se do hry dostali i hosté, ale domácí je již k ničemu nepustili a získali tak důležité body. V tabulce se Napajedla nadále nacházejí se ziskem 14 bodů na předposlední pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (trenér): První zápas po zimní přestávce jsme zvládli. Po nervózním začátku a dvou šancích Vigantic jsme se dostali do zápasu a začali soupeře přehrávat. Do konce poločasu jsme si vytvořili nějaké šance, ale bez úspěchu. Po přestávce náš tlak sílil a konečně jsme se prosadili i střelecky. Zápas jsme pak i přes nějaké standadky soupeře kontrolovali a dovedli do vítězného konce. Kluci hráli trpělivě, po většinu zápasu nenechali soupeře vydechnout a to se nakonec vyplatilo. Doufám, že nás tento výsledek nakopne a naše výkony budou mít vzestupnou tendenci.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - J. Leitner [-] (80. D. Mráz [-] ) , P. Koutník [-] (85. O. Haša [-] ) , M. Drga [-] , P. Ratiborský [-] , Z. Zimčík [-] , F. Ouroda [-] , M. Zapletal [-] , O. Žáček [-] , M. Bejtkovský [-] , K. Havránek [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - O. Kulišťák [-] , V. Kožušník [-] , Z. Ondřej [-] (66. R. Kalod [-] ) , D. Řepka [-] - M. Vičan [-] , J. Paprskář [-] (87. F. Pikal [-] ) , K. Barabáš [-] , D. Bolcek [-] , D. Kučera [-] (86. Z. Porubský [-] ) - Z. Paleček [-] -

ŽK: 33. J. Leitner - 45. M. Vičan , 59. Z. Ondřej , 90. O. Kulišťák .
Hráči zápasu: F. Ouroda , K. Havránek .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 90. Rozhodčí: DUNDA Roman - ŠTĚPÁNEK Martin, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.