1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý bod pro Mantov, Neurazy sráží marodka


Branky


0

Mezi Mantovem a Neurazama došlo k dělbě bodů. Ta může mrzet především domácí, kteří byli lepším týmem a k první letošní výhře měli opravdu blizoučko. Neurazy opět hrály pouze v jedenácti hráčích, takže se hráči soustředili především na to, vydržet se silami celých devadesát minut a nezranit se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mantove, fotbal se hraje na góly!

Baník začal náporem. Několik prvních náznaků, ať už větších či menších, se ještě neujaly, ale i tak na sebe první gól nenechal dlouho čekat. V 8. minutě se o něj postaral Jakub Janouškovec. Neurazy laciná chyba v obraně mrzela právem. I po zbytek první půle, ale vlastně celého utkání měli více ze hry domácí. Ti mohli své vedení navyšovat, ale koncovka je letos jejich Achillovou patou. Neurazy se hlavně bránily a občas zahrozily z rychlých kontrů. Další možností na zvrácení skóre byly rohové kopy, kterých hosté kopali požehnaně, ale ani po těch jim pšenka nekvetla. První půle by se tak dala shrnout tak, že Neurazy mohly být rády, že mají ve svých řadách brankáře Mariana a že má Mantov tak mizernou koncovku. Jinak by už bylo po zápase.

 

Neurazy daly svému soupeři lekci z produktivity

Na nerovném terénu pokračovalo vlastně to, co bylo k vidění v prvním poločase. Baník diktoval tempo hry, vytvářel si šance, ale skvělého Mariana již znovu překonat nedokázal. A jak už to tak ve světe sportu bývá - nedáš, dostaneš... V 69. minutě se po kolmé přihrávce dokázal na hranici velkého vápna uvolnit Václav Brožík, který se v zakončení nemýlil. Snad první střela na Rehákovu klec znamenala vyrovnání na 1:1. Domácí se po zbytek duelu hnali za vítězstvím, ale vlastní nedisciplinovanost a pevná hostující obrana jim nic nedovolila. Domácí kapitán po utkání trefně poznamenal, že se po závěrečném hvizdu cítil jako fotbalista Marseille po jejich pohárovém utkání s Libercem v rámci Evropské ligy. Ale kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby sudí zapískal jasnou penaltu po faulu na aktivního Jakuba Janouškovce...

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Jasně naše herní převaha od 1. do 90. minuty. Dali jsme rychlý gól, vše šlo hladce, ovšem do poločasu jsme promarnili několik dobrých příležitostí a to se zle vymstilo. Ve druhém poločase jsme byli i nadále aktivnějším týmem, jenže po jednom výkopu hostujícího gólmana se míč nahodile odrazil mezi naše stopery, neurazský útočník se k němu dostal rychleji než naši obránci, načež se mu před vápnem vydařila i protisměrná klička a následná přízemní střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Smůla pro jednoho, štěstí pro druhého. Posledních 30 minut zápasu si mohl vzít náš brankář do brány křížovky, hrálo se už pouze na polovině Neuraz. Šancí jsme si vypracovali ještě dost, stačilo proměnit jedinou. Nestalo se, a tak se body dělily. Jestli zaslouženě? Asi jo, jsme dřeváci, takže asi zaslouženě! (smích)"

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "K utkání v Mantově jsme opět přijeli v našem oblíbeném počtu jedenácti hráčů. Řadu hráčů navíc sužují menší šrámy a měli jsme tedy představu abychom hlavně v plném počtu slušně odehráli celý zápas. Bohužel jsme po pár náznacích šancí ze strany soupeře udělali hned v úvodu zápasu chybu v obraně a inkasovali jsme lacinou branku. Příliš se nám nedařilo držet míč déle na kopačkách, takže Mantov diktoval rytmus hry a my jsme zahrozili jen občas z brejků. Vytvořili jsme si poměrně dost rohových kopů, ale bohužel jsme byli v zakončení málo důrazní. Ve druhém poločase nás podržel brankář. Po jedné z našich kolmých přihrávek se ale podařilo šikovně na hranici pokutového území uvolnit našemu útočníkovi, který se pak v zakončení nemýlil a bylo vyrovnáno. Domácí se pak snažili ještě vstřelit branku, ale vlastní nedisciplinovaností jejich akce končily již v zárodku, nebo si s nimi naše obrana poradila."



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - P. Jež [-] , T. Korba [-] , K. Kadlec [-] - M. Šimandl [-] , T. Behenský [-] (46. M. Wizovský [-] ) , A. Ulč [-] (70. R. Khomyn [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] , P. Šmrha [-] (78. L. Janeček [-] ) -

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Brožík [-] , V. Kuska [-] , P. Tříska [-] , M. Martínek [-] , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , L. Brabec [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 14. J. Janouškovec , 45. P. Šmrha , 81. L. Janeček - 39. J. Bureš .
Hráči zápasu: J. Janouškovec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KOLÁČEK Karel (N), KŮS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.