5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec si pohrál s Mantovem


Branky


0

Posledním zápasem 8. kola, na který jsme se ještě podrobně nepodívali, je duel hradecké rezervy s Mantovem. Ten se naštěstí zcela vymyká ostatním výsledkům a alespoň zde bylo k vidění mnoho gólů. K čí radosti, je z výsledku zřejmé... Na hřišti se dařilo zejména Luboši Kaderovi, dvougólovému Jiřímu Kaplanovi a dobrý zápas odehrál i hostující obránce Tomáš Korba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hm, tak to bylo rychlý...

Dá se říci, že od samotného úvodu bylo jasné, kdo zvítězí. Hradec vletěl do utkání parádně a již v 6. minutě se mohl radovat z vedení. O to se po rohovém kopu postaral záložník Jiří Kaplan. A aby toho nebylo málo, tak ve 12. minutě byl náskok dvojnásobný. Pro změnu opět Jiří Kaplan, tentokrát po sólové akci. Hostující celek byl zralý na ručník. Hradecký masakr motorovou pilou pokračoval ve 22. minutě. Rychle rozehrané autové vhazování v podání Bečváře směřovalo na Jiřího Šubrta a bylo to už 3:0. Následovala šance Karla Výruta, ale jeho pokus srazila soupeřova obrana na roh. Mrzet ho to nemuselo, protože o pár minut později se i tak prosadil. Po půlhodině stav 4:0! Hradec sice byl favoritem, ale v takový průběh nedoufali ani ti největší optimisté. Navíc vzápětí měl blízko k hattricku Kaplan, ale svou střelou z vápna těsně minul šibenici. Prvním náznakem Baníku byla až střela z dvaceti metrů v 35. minutě, s tou však Janeček neměl problémy. Ve 44. minutě se ještě málem trefil nejlepší hráč utkání Kadera, ale po dalším rohovém kopu Hradce mířil těsně vedle.

O vítězi bylo dávno rozhodnuto

Po jednostranném první poločasu se hra vyrovnala. Ihned po změně stran mohli hosté snížit, ale střela o centimetry minula domácí bránu. V 54. minutě pláchl mantovským zadákům Bečvář, svůj pokus mezi tři tyče však nevměstnal. Poslední gól zápasu přišel v 69. minutě. Aktivní Kaplan rozehrál přímý kop, jeho přízemní centr si našel předstoper Luboš Kadera a svůj vynikající výkon korunoval brankou. Zanedlouho se do další šance řítil rychlík Michal Bečvář, kterého musel pouze za cenu červené karty přerušit Petr Jež. Vyloučení paradoxně pomohlu Baníku, který vypracoval několik šancí, ale jak samostatný únik, tak střela z dobré pozice gólem neskončily. Nejprve za to mohl dobrý zákrok Janečka, podruhé břevno. V samotném závěru se do dvou šancí dostal Bečvář, ale tomu zkrátka nebylo přáno. Konečný výsledek 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
TJ Baník Mantov: Vyjádření klubu TJ Baník Mantov se nám zatím nepodařilo získat. Jakmile se to povede, report doplníme. Slibujeme!

TJ Baník Mantov
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy jsme hostům prakticky nic nedovolili a předvedli super výkon. Po pauze se hra trochu vyrovnala, ale měli jsme ji pod kontrolou a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - J. Toman [-] (57. R. Švarc [-] ) , L. Varga [-] , L. Kadera [-] , T. Dufek [-] - K. Výrut [-] , J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] , S. Calpak [-] - M. Bečvář [-] , R. Fisher [-] (69. J. Hrdina st. [-] )

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - T. Korba [-] , K. Kadlec [-] - M. Šimandl [-] (46. T. Behenský [-] ) , J. Machač [-] , J. Hrubý [-] - J. Janouškovec [-] , P. Šmrha [-] , M. Wizovský [-] (66. A. Ulč [-] ) - J. Dráždil [-] , P. Jež [-]

ŽK: 66. M. Bečvář - 26. M. Wizovský . ČK: 67. P. Jež .
Hráči zápasu: L. Kadera - T. Korba .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - POSLEDNÍ Tomáš (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.