Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby si zastříleli v Manětíně


Branky


7. P. Zelenka (p.) , 50. M. Tureček - 16. L. Greiner , 24. D. Majer (p.) , 34. J. Hyrát , 41. J. Hyrát , 64. J. Hyrát , 68. J. Herák , 78. M. Chmiel , 80. M. Chmiel , 84. J. Hyrát
0

Vedoucí tým soutěže přijel do Manětína s vizitkou nejlépe střílejícího týmu. Naposledy to odnesli fotbalisté Uněšova.Všeruby potvrdili, že na podzim se jim daří a i Manětín nešetřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas ukazoval, kdo je vedoucím týmem soutěže a podle toho tak vypadal průběh celého zápasu . Všeruby byly aktivnější a soupeře často dostávaly pod tlak. Manětín z prvního útoku hned zahrozily . V 7. minutě se dostal domácí hráč do vápna, kde ho fauloval hostující fotbalista Všerub , a kopala se penalta , kterou bezchybně proměnil Petr Zelenka . Domácím vedení dlouho nevydrželo, když v 16.minutě po kombinaci Všerub vyrovnával Luděk Greiner . Manětín nestíhal a z toho vyplynula další akce Všerub, když ve 24.minutě byl ve vápně faulován hostující hráč a kopala se penalta i na druhé straně. Tu proměnil v klidu Dušan Majer . Pak už to byla záležitost jen jednoho týmu. Do poločasu padly ještě dvě branky . Ta první padla ve 34.minutě z kopačky Jana Hyráta a poté o sedm minut později stejný hráč zvyšoval na 1:4. Spokojenější odcházeli do kabin fotbalisté Všerub .

 

Druhá půlka probíhala stejně , jako ta první.Všeruby si vytvářely další akce.Tlačily se do útoku , ale zapomínaly bránit a toho využil v padesáté minutě Manětínský Martin Tureček a snížil na 2:4 . A to bylo vše od domácích . Z další akce Všerub se prosadil v šedesátéčtvrté. minutě Jan Hyrát , který zaznamenal v tomto utkání hattrick . Na další gólovou akci se nemuselo dlouho čekat. O dvě minuty později se trefil po další kombinaci Jakub Herák .To Všerubám nestačilo a ještě zvýšily . Ke konci zápasu nasázely do sítě domácích tři branky . Nejprve se trefil dvakrát Marek Chmiel a tečku za zápasem udělal Jan Hyrát , který si připsal čtvrtou branku v zápase . Touto brankou se dostal na první místo nejlepších střelců soutěže . Zápas sledovalo 35 diváku , kteří viděli pěkný fotbal a jednoznačnou výhru Všerub .

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Jan Konďak: ,, Všeruby byli lepší celý zápas . Ti kluci byli mladší , pohyblivější , šikovnější .Prostě byli fotbalovější a důraznější .Když se přestane dařit tak to prostě nejde. "




Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - P. Babic [-] , L. Tintěra [-] (68. J. Trávníček [-] ) , J. Kolesa [-] (68. P. Souček [-] ) , M. Tureček [-] , D. Barchanski [-] , J. Barchanski [-] (46. R. Vandrovec [-] ) , T. Vošta [-] , P. Zelenka [-] , D. Janouškovec [-] , J. Trojan [-]

SK Všeruby
V. Červenka [-] - M. Chmiel [-] , D. Majer [-] , J. Vrba [-] , T. Mottl [-] , P. Karlovec [-] , L. Greiner [-] (71. D. Tureček [-] ) , V. Greiner [-] , J. Hyrát [-] , J. Herák [-] , M. Hodina [-]

ŽK: 43. P. Zelenka - 61. L. Greiner , 73. J. Hyrát .
Místo: Manětín. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KRONĎÁK, ING. Jan (N), ČERNÝ Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.