Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov stále bez prohry a odváží všechny body z Letin


0

Podle papírových předpokladů to byl zápas s jasným favoritem. Hostující Chotěšov začal skvěle a hned po jedenácti minutách vedl v Letinách 0:2. Poté se hra začala vyrovnávat a hosté se mohli o výsledek ještě strachovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedenácti minutách to s domácími nevypadalo vůbec dobře

Zápas začali hosté velmi z ostra a již ve 4. minutě vedli 1:0 zásluhou Josefa Jindřicha. S aktivitou nepolevili ani po prvním gólu a vytvořili si spoustu akcí. Již v 11. minutě to bylo 2:0 po gólu Josefa Schambergera, kterému do šance namazal domácí stoper. Poté hra hostů mírně zvolnila a pomalu se dostávali do hry i domácí. Občasné akce ale střídaly nepovedené kombinace a hrálo se spíše ve středu pole. Ve 30. minutě se opět dostali hosté do šance, kdy domácí obránce musel zatáhnout za záchrannou brzdu a zastavit tak útok hostujícího Znášika. A následoval pokutový kop, který ale nedokázal Vávrovec proměnit. Do konce poločasu už se nic nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:2 pro Chotěšov.

Ve druhé půli už se hra vyrovnala, ale zisk bodů domácím nepřinesla

Do druhého poločasu vystřídali hosté hned dva hráče. Přesto se obraz hry vůbec nezměnil. Hrálo se stále většinou ve středu hřiště. Domácí se snažili něco udělat s nepříznivým stavem a tlačili se více do útoku. Poté přišly nějaké šance na obou stranách a však nějvětší měli domácí, kdy šel domácí záložník sám na gólmana, ale proměnit nedokázal. To už se ale povedlo v 76. střídajícímu Radkovi Štádlerovi a snížil tak stav na 1:2. Do konce utkání už se ale nic nestalo a závěr zápasu si hosté pohlídali u rohového praporku.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kus, předseda: "Z naší strany velice dobrý výkon, chyba byla, že jsme v 11. minutě prohrávali už 0:2 po naší chybě, což nás dost zlomilo. Ale ve druhém poločase už jsme se hostům vyrovnali a dokonce jsme měli i více šancí, škoda že jsme neproměnili velkou šanci, když šel náš záložník sám na brankáře a nedal. Dobrý výkon předvedly oba mančafty"

TJ Chotěšov
Miroslav Bednář: "Dnešní zápas bych považoval za ten méně povedený. Pokazili jsme spoustu přihrávek, což mohlo být zapříčiněno i nerovným terénem. Naštěstí jsme výhru udrželi a jsme tak stále na prvním místě"



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , J. Pelíšek [-] - T. Hupač [-] , R. Přibáň [-] , J. Baumruk [-] , V. Klasna [-] , V. Pikhart [-] - M. Kasl [-] (57. R. Štádler [-] ) -

TJ Chotěšov
J. Weiss [-] - T. Vacek [-] , J. Ondruš [-] (73. P. Braun [-] ) , N. Vávrovec [-] (63. L. Terber [-] ) , P. Eret [-] - J. Jindřich [-] (46. A. Štökl [-] ) , P. Znášik [-] , L. Peprný [-] - J. Schamberger [-] , E. Molek [-] (73. L. Vebr [-] ) , D. Kubík [-] (46. P. Hasenöhrl [-] ) -

ŽK: 69. V. Klasna - 87. L. Terber .
Hráči zápasu: P. Znášik .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOŘÍNEK Petr (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.