0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešická "marná" snaha


Branky


0

Místní derby ovládlo béčko Dobroměřic. V prvním poločase to byla smírná bitva, ale ve druhém bojovali nejen se soupeřem. Hosté měli více štěstí a z Lenešic si vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdo nechtěl dát branku

Dobře fungující obrany nepustili soupeře za celý poločas do vyložené šance. Po většinu poločasu se hrálo ve středu hřiště a snahu o vstřelení branky hatila velká nepřesnost v přihrávkách.

 

Smolná druhá půle domácích

Ve druhé půli lenešičtí zvýšili pohyb a zatlačili hosty na jejich půlku. Z toho vytěžili dvě brankové příležitosti, kdy postupovali dvakrát sami na branku hostů. Nejprve vystihl chybnou rozehrávku hostí domácí záložník Tomáš Zlatohlávek. O minutu později Jakub Petříček. Oba vychytal skvěle chytající Tomáš Sedláček. Potom vzal osud zápasu do rukou hlavní rozhodčí, když po souboji domácího Jaromíra Kadeřábka s hostujícím útočníkem odpískal malou domů. Nepřímý kop hosté využili Tomášem Kinclem a šli do vedení. Lenešičtí s pocitem křivdy se vrhli do útoku. Ale v 80. minutě vyšel hostům protiútok do otevřené obrany. Kdy domácí zastavili útočníka hostí v pokutovém území jen za cenu faulu. Pokutový kop proměnil Milan Pšigrocký.             



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Dnešní utkání rozhodly tři věci. Naše nemohoucnost proměnit vyložené příležitosti. Výborně chytající brankář hostí Tomáš Sedláček. A pan „rozhodčí.“ K tomu je snad lepší se ani nevyjadřovat. Protože to, co předvedl je jedním slovem katastrofa. Jediné dobré na tom je, že to neudělal úmyslně. Jen to prostě neumí.




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - J. Vild [-] , D. Charvát [-] (59. V. Belan [-] ) , A. Sadílek [-] , J. Kadeřábek [-] , M. Bauer [-] - P. Trhlík [-] , J. Petříček [-] , D. Hodan [-] , T. Zlatohlávek [-] - K. Dittrich [-] (73. J. Krebs [-] )

FK Dobroměřice B
T. Sedláček [-] - J. Matějka [-] , L. Radosta [-] , A. Chlouba [-] , T. Kincl [-] - T. Mistoler [-] , M. Pšigrocký [-] , K. Sainer [-] (84. M. Myšák [-] ) , A. Havelka [-] - F. Sochor [-] (89. V. Liehm [-] ) , J. Harthan [-] -

ŽK: 65. M. Bauer , 78. T. Zlatohlávek - 66. A. Chlouba , 78. L. Radosta , 87. F. Sochor .
Místo: Lenešice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hanzal Jan - BLÁHA Svatopluk, VERNER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.