1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob si z Lukavce přivezl dva body


Branky


0

Hosté si tak upevnili třetí místo v tabulce, Lukavec je pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda dalších šancí, litovali domácí

Do zápasu lépe vstoupil Lukavec. Brzy vyzkoušel pozornost Mareš kapitán Orem, brankář Hrobu ale jeho střelu vyrazil na roh. Po něm pak přišlo menší Marešovo zaváhání a Hamza míč hrudníkem dorazil do branky. Další zajímavé šance si připravil Šenfelder a Kolář. Domácí ale svůj náskok nezvýšili.

Po pauze se promítla výšková převaha Hrobu

Po změně stran se hosté dostávali ke své silné disciplíně - standardní situace. A z jedné udeřilo. Po tak trochu zbytečném faulu si na trestný kop naskočil kapitán Hudský a vyrovnal. Pak se hrál vyrovnaný fotbal, který vítěze po základní hrací době nenašel. Hrdinou pokutových kopů pak byl brankář Mareš, který vychytal Hrobu bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Nakonec asi zasloužená remíza. Škoda první půle, možná kdyby kluci přidali další gól, bylo by to jiné. Moc dobře jsem věděl, že soupeř bude mít výškovou převahu, přesto jsme mu dali možnost kopat hodně standardních situací."




Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - T. Gajdoš [-] (67. V. Manda [-] ) , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] , J. Šenfeldr [-] (83. R. Štěpán [-] ) , S. Hamza [-] , J. Mišani [-] , M. Richtr [-] , T. Engl [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] , Z. Týma [-] - P. Fencl [-] , P. Šural [-] , M. Kozák [-] - V. Pašek [-] , P. Pištora [-]

ŽK: 52. J. Kolář - 44. Z. Týma , 44. P. Pištora , 75. P. Fencl , 81. M. Kozák .
Hráči zápasu: Š. Orem - J. Mareš .
Místo: Lukavec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - LUDVÍK Tomáš, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.