1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom neměl svůj den. Od Vroutku dostal pět branek


Branky


44. J. Hrubý - 31. J. Kukla , 40. J. Zimola , 64. J. Kukla , 71. J. Pelikán , 86. J. Kukla
0

Vroutek se na utkání s Lomem připravil lépe, než domácí. Jeho výkon se s přibývajícími minutami zlepšoval a výsledek zápasu tomu jen odpovídá. Lom dnes proti kvalitně hrajícím hostům neměl šanci a na svém hřišti prohrál 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vroutek lepším týmem

V prvních patnácti minutách se Vroutek nedostal do žádné větší šance. Domácí spálili tři gólové příležitosti a pokud by je proměnili, utkání by se pro ně vyvíjelo nadmíru dobře. Jenž karta se najednou obrátila a Vroutek začal zlobit. V 31.minutě se poprvé prosadil hostující Jan Kukla. O devět minut později zvyšoval na 0:2 Jan Klasna. Lomu se přesto podařilo snížit skóre na 1:2 zásluhou Jaroslava Hrubého, ale jinak měli v první půli více ze hry hosté z Vroutku.

Hattrick vrouteckého Jana Kukly

Druhý poločas se už celý odvíjel od hry Vroutku. Kvalitativně i předvedenou hrou neměli hosté problém s přechodem do útočné fáze a velkým plusem Vroutku bylo proměňování šancí. Takřka co měli na kopačkách, to dokázali zužitkovat v gól. Diváci to mohli vidět v 64.minutě, kdy se druhým gólem utkání prosadil Jan Kukla. Na 4:1 zvyšoval v 71.minutě Jakub Pelikán a pátou branku do sítě Lomu a zároveň hattrick v zápase vstřelil Jan Kukla. Vroutek si dnes jednoznačně zasloužil tři body a nad Lomem zvítězil 1:5.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Lom
Michael Langmann (hlavní administrátor SK Lom): V utkání nám chyběla lepší souhra týmu, lepší zakončování těch vyložených šancí a vůle odehrát lepší výsledek, než jak to dopadlo.




Sestavy


SK Viktoria Lom
J. Prosný [-] - T. Kocur [-] , M. Čadek [-] , P. Filo [-] , J. Kučera [-] - V. Řehoř [-] , D. Ďurčo [-] , J. Liška [-] (82. A. Dbalý [-] ) , M. Hejsek [-] - D. Říha [-] (46. L. Brunner [-] ) , J. Hrubý [-] -

FK Vroutek
O. Baštýř [-] - R. Bauchner [-] , J. Balák [-] , M. Balák [-] , J. Umlauf [-] - M. Klíč [-] , J. Fedoriška [-] , L. Koliha [-] , J. Zimola [-] - J. Kukla [-] , J. Pelikán [-]

ŽK: 55. J. Liška , 60. J. Hrubý .
Hráči zápasu: J. Kukla .
Místo: Lom. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Budský Václav - JIRSÁK Jaroslav, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.