Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín vyloupil Slavoj Žatec


Branky


0

Žatečtí odehráli velmi dobře začátek utkání a ujali se vedení. Pak ale přišel zlom a ve druhém poločase byli na hřišti viditelnější jiřetínští, kteří přidali další dvě branky a okradli Žatec o tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře přinesla vyrovnání

Již v první minutě utkání měl velkou šanci hráč hostí Jankovič, ale hlavou netrefil bránu. To však byl jen mírný záchvěv Horního Jiřetína, protože do 30.minuty hru kontrolovali a jasně soupeře přehrávali žatečtí hráči. Ostatně, i v této půl hodince se jim podařilo vstřeli gól, konkrétně ve 27.minutě se trefil Marek Ulbrik. Skóre se ještě mohlo o několik minut později navýšit, ale žatecký hráč v přímém souboji s brankářem šanci nevyužil. V ten okamžik možná velká škoda, protože ve 38.minutě přišlo vyrovnání, když hráč Horního Jiřetína využil chyby váhajícího gólmana s rozehrávkou, míč mu vypichl, nacentroval na Jankoviče a ten hlavou vyrovnal.

Lépe hrající Horní Jiřetín

V druhé půli proběhlo u Jiřetína střídání, ze hřiště odešel Kušnir a nahradil ho Roman Bystrý. Po důrazné promluvě trenéra se hosté do Žatce doslova zakousli. Byli jasně lepší, začali více bojovat, napadat a z toho přišly z brejku dva po sobě slepené góly. Nejprve žateckou síť rozvlnil Lukáš Mikulčík a ten samý hráč se podruhé trefil i v 55.minutě. Další šance jen přibývaly, ale Jankovič, ani Hlaváček nepálili přesně. Za to domácí byli bezzubí, téměř žádná šance ani snaha o vyrovnání. Utkání tedy skončilo 1:3 ve prospěch Horního Jiřetína.



Ohlasy k zápasu



Sokol Horní Jiřetín
Miroslav Boublík (vedoucí TJ Horní Jiřetín): První půle nebyla moc valná, nebojovalo se, nic. Druhá půle byla zcela opačná, byl tam kolektivní výkon a po důrazném proslovu trenéra velká bojovnost a nasazení.



Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - F. Klinec [-] , M. Heinc [-] (66. T. Hynek [-] ) - D. Kozlík [-] (62. V. Hankocy [-] ) , M. Ulbrik [-] (69. M. Klíma [-] ) , M. Vlk [-] , R. Zelinka [-] , P. Bešík [-] - J. Wiesinger [-] , P. Hassman [-] , P. Klinec [-] -

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - J. Vrána [-] , S. Levý [-] , D. Duran [-] , F. Persona [-] - Z. Kušnir [-] (46. R. Bystrý [-] ) , J. Hošek [-] , J. Ševčík [-] - L. Mikulčík [-] (84. D. Vomáčka [-] ) , J. Jankovič [-] (81. V. Nesper [-] ) , O. Hlaváček [-] -

ŽK: 34. M. Heinc , 80. J. Wiesinger , 86. T. Hynek - 13. F. Persona , 71. J. Ševčík .
Hráči zápasu: L. Mikulčík , O. Hlaváček , J. Ševčík .
Místo: Žatec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doubek Tomáš - ŠMÍD Jiří, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.