Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ve Střekově rozhodly pokutové kopy


Branky


33. M. Novotný , 35. L. Schmied , 54. D. Řezníček , 57. F. Lejček , 82. M. Lenc (p.) - 7. J. Slavíček , 24. M. Polák , 27. J. Slavíček , 69. M. Polák , 84. M. Polák (p.)
0

Ve Střekově to byly o víkendu doslova gólové hody. Diváci, kteří na utkání s Hrobicemi přišli, se rozhodně nenudili. K jejich smůle se remízový stav dostal do pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v první půli

Utkání se velmi dobře vyvíjelo pro hosty z Hrobců, kteří šli již v 7.minutě zásluhou Jakuba Slavíčka do vedení. Jejich převaha na hřišti byla viditelná a potvrdila se následným gólem ve 24.minutě, kdy se trefil Polák. Hned o tři minuty později navyšoval na 0:3 opět Slavíček a s domácími to v tu chvíli vypadalo zle. Možná s pocitem, že je zápas asi rozhodnutý a nějak se to ukope, Hrobce upustily od své hry a přišly tresty. Dva dlouhé balóny za obranu znamenaly korigování výsledku, nejprve ve 33.minutě se trefil Miroslav Novotný a v 35.minutě na 2:3 snižoval Lukáš Schmied. Do konce poločasu se již nic neměnilo a tak šli do šaten s náskokem jedné branky Hrobce.

Přestřelka i v druhé půli

Zřejmě vyčinění trenéra Střekova znamenal u domácích lepší nástup do druhé pětačtyřicetiminutovky. V 54.minut se trefil domácí David Řezníček a bylo vyrovnáno. Chuť po výhře a zlomení utkání ve svůj prospěch byla u domácích silnější, což se potvrdilo hned o tři minuty později, kdy navyšoval na 4:3 Filip Lejček. Ale radost Střekovu dlouho nevydržela. Na druhé straně opět úřadoval Polák a v 69.minutě srovnal na 4:4. To si domácí nechtěli nechat líbit a pokračovala přestřelka. V 82.minutě rozhodčí pískl pokutový kop, míč si postavil střekovský Lenc a nemýlil se - 5:4. Jenže za dvě minuty se píšťalka rozhodčího ozvala znova a ruka jasně ukazovala na hranici penalty. Tentokrát si na druhé straně postavil míč Polák a završil mistrovské utkání svým hattrickem. Zápas musely rozhodnout penalty a v nich se lépe dařilo Hrobcům.



Ohlasy k zápasu



SK Hrobce
Karel Mikas (hráč SK Hrobce): Prvních třicet minut bylo z naší strany skvělých, ale zase se ukázal náš problém i z minulých utkání, kdy hrajeme dobře, vedeme, ale pak upustíme od naší hry, ztratíme koncentraci, dostaneme laciné góly, prohráváme a pak se snažíme zápas zase zvrátit na naší stranu. Naštěstí, tady z toho minima jsme vytěžili maximum.



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , T. Urbík [-] (75. V. Rohlík [-] ) , V. Šindelář [-] , J. Tichý [-] - M. Novotný [-] , L. Schmied [-] , R. Vošahlík [-] (73. M. Lenc [-] ) - D. Řezníček [-] , F. Lejček [-] , V. Bednář [-] (74. B. Stakič [-] )

SK Hrobce
T. Kysela [-] - P. Slavíček [-] (75. V. Sekera [-] ) , L. Štorc [-] , T. Matějka [-] , A. Kühn [-] , K. Mikas [-] (86. P. Matuszewski [-] ) , J. Neuman [-] , M. Polák [-] , J. Slavíček [-] , K. Tomášek [-] , K. Hendrich [-]

Místo: Střekov. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - BARVA Petr, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.