0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Blšan řídil Böhm


Branky


55. V. Vidlička , 57. J. Böhm (p.) , 59. J. Böhm , 71. J. Böhm
0

Minulé mírné zaváhání s Bílinou je odčiněno. Blšany se dnes vrátily do starých kolejí a na hřišti SK Hrobce nedaly domácím šanci. Ty se statečně drželi jen první půli, pak už nastoupil výborný blšanský hráč Jiří Böhm a hattrickem zařídil Chmelařům výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická hra Hrobců

O kvalitě Blšan není pochyp a přesvědčil se o tom i tým z Hrobců, který se ve 4.kole střetl právě s Chmelaři. První půli byli domácí vcelku vyrovnaným soupeřem, taktické pokyny si hráči plnili velmi dobře. Zbytečně se nepouštěli do nějakých dobrodružství, které by se nemusely vyplatit, ale spíše se snažili eliminovat ten jejich styl hry, což se dařilo. Blšany sice držely více míč na svých kopačkách, ale parkrát i přesto Hrobce zahrozily. Bohužel, šance využity nebyly a ani hostům se nepovedlo v první půli vstřelit gól. Poločas tak skončil remízovým stavem 0:0.

Tři góly Böhma

Přestávka více prospěla Blšanům, které do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupily více aktivněji a hladovější po vítězství. A to se potvrdilo v 55.minutě, kdy se prosadil Vlastimil Vidlička. Hosté byly při chuti a hned za dvě minuty navyšoval skóre na 0:2 Jiří Böhm. Hrobce v tu chvíli neměly síly na to se zvednout, proti tak kvalitnímu soupeři, jakým Blšany jsou, je potřeba sebrat poslední síly a snažit se rychle o korigování. To se nestalo, druhá půle v podání domácích se diametrálně lišila od té první. K tomu ke všemu začal úřadovat Jiří Böhm, který ještě přidal dvě branky a stvrdil tak nejen výhru Blšan, ale sám se stal střelcem hattricku.



Ohlasy k zápasu


SK Hrobce
Karel Mikas (hráč SK Hrobce): Naše hra byla v první půli kvalitní, tam z obou stran to bylo skvělé utkání. Bohužel, dostaly jsem rychle dva góly a nemáme sílu se z toho zvednout. Druhá půle, tam není co hodnotit, ta výkonnost po obdržení dvou branek šla dolů.




Sestavy


SK Hrobce
T. Kysela [-] - V. Kala [-] , A. Kühn [-] , K. Mikas [-] (63. P. Slavíček [-] ) , J. Neuman [-] , M. Polák [-] , L. Štorc [-] , J. Slavíček [-] , K. Hendrich [-] , J. Kühn [-] , P. Matuszewski [-] (63. V. Sekera [-] )

Blšany
M. Jícha [-] - A. Boruta [-] , L. Maršálek [-] (86. Z. Hruška [-] ) , D. Vacek [-] , R. Cipruš [-] - O. Míča [-] (73. J. Němec [-] ) , V. Vidlička [-] , J. Homola [-] , M. Rajnoch [-] - J. Böhm [-] (80. D. Natale [-] ) , S. Zdichynec [-] (40. V. Žampa [-] )

ŽK: 60. A. Kühn - 31. J. Böhm , 43. A. Boruta , 44. J. Homola .
Hráči zápasu: V. Vidlička , J. Böhm .
Místo: Hrobce. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trégr Václav - SEJKORA Pavel, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.