Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupka začala kanonádu až v druhé půli


0

Zpočátku nudná první půle v utkání Krupky s týmem Neštěmic se po poločase změnila v brankostroj, kteří odnesli hosté. Krupka na domácím hřišti zdolala Neštěmice 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólu

První poločas se nesl ve znamení oťukávání se ve středu pole. Ani jedno z mužstev si nevytvořilo příliš moho slibných šancí, přesto šlo o vyrovnané utkání. Krupce se krátce po sobě zranili dva klíčová hráči. Místo nich nastoupili mladí kluci, kteří dostali příležitost ukázat, co v nich je. Diváci ale v prvních pětačtyřiceti minutách čekali na gól marně. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Držení míče ve prospěch domácích

Domácí do druhé pětačtyřiceti minutovky vstoupili nátlakovým fotbalem, hráli mnohém lépe a brzy se ujali vedení. V 53.minutě se prosadil Samir Al-Eraidi, který celkově odehrál velmi dobré utkání. Druhý gól domácích přišel hned o pět minut později, kdy rozvlnil síť Tomáš Zacharda. Domácí diváci ještě nestačili utlumit radost z druhé branky a přišla třetí. Tentokrát se do střeleckých tabulek zapsal Josef Černohorský, který ješte o šest minut později zvyšoval již na 4:0. Neštěmice dokázaly na stav utkání zareagvat v 72.minutě zásluhou Matěje Růžišky. Jenže poslední slovo v utkání měli opět domácí. Na konečných 5:1 upravil Tomáš Nácovský. Velmi dobrý výkon podal v utkání Emil Rilke, který i přes zranění odehrál skoro celý zápas a velkou měrou se podílel nejen na skvělých přihrávkách, ale i minimálně na čtyřech gólech domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): V první půli to bylo takové upracované, udřené, v té druhé jsme se po vstřelení gólu uvolnili a pak už jsme začali hrát fotbal. V několika okamžicích nás poprvé v sezoně podržel i brankář Prokeš.




Sestavy


TJ Krupka
M. Prokeš [-] - J. Helísek [-] , M. Bičák [-] , S. Al-Eraidi [-] - J. Černohorský [-] , L. Kešner [-] - E. Rilke [-] (87. M. Aron [-] ) , U. Ahmed [-] (29. T. Zacharda [-] ) - P. Caitaml [-] (32. T. Nácovský [-] ) , J. Ptáčník [-] , D. Valenta [-]

FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] (69. J. Rygl [-] ) - T. Stehlík [-] , P. Valta [-] , M. Holly [-] , D. Soukup [-] , A. Hrabánek [-] (46. J. Martínek [-] ) - J. Maštalíř [-] , P. Křivan [-] , A. Sukama [-] (69. D. Dvořák [-] ) - M. Růžička [-] , L. Krok [-]

ŽK: 37. M. Bičák , 41. L. Kešner - 17. P. Křivan , 42. T. Stehlík .
Hráči zápasu: E. Rilke .
Místo: Krupka. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ipser Michal - ROHÁČ Zdeněk, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.